Απίστευτο: Αναβλήθηκε το Λαμία-Μαρκόπουλο στο βόλει, αλλά θα γίνει κανονικά το Λαμία-Άρης στο ποδόσφαιρο

Απίστευτο: Αναβλήθηκε το Λαμία-Μαρκόπουλο στο βόλει, αλλά θα γίνει κανονικά το Λαμία-Άρης στο ποδόσφαιρο

Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά.

Φράση καταχωρημένη στο «λογισμικό» μας. Και αν και στη διατύπωση της «γενική»; Μάλλον με έναν τρόπο η πλέον εύστοχη για εκείνη την «κατηγορία» καταστάσεων και συμπεριφορών που δύσκολα θα συναντούσες ποτέ σε άλλους τόπους.

«Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται» λέμε πριν αφήσουμε μια ιστορία να απλώσει τον ιστό της. Και ο συνομιλητής καταλαβαίνει προκαταβολικά πως ότι ακολουθήσει θα είναι… made in Greece.

Όπως εδώ λόγου χάρη. Όσο και να ψάξεις, όσο και αν προσπαθήσεις καταλληλότερο εισαγωγικό σημείωμα δεν θα μπορέσεις να βρεις από το «αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται». Διότι που αλλού ακριβώς θα υπήρξε ένας ολόκληρος μηχανισμός ανθρώπων που θα αποφάσιζαν την αναβολή ενός αγώνα βόλει λόγω «προειδοποίησης για εκδήλωση αυξημένης διακινδύνευσης συμβάντων φυσικών καταστροφών» και την ίδια στιγμή θα επέτρεπαν μερικές εκατοντάδες μέτρα παραδίπλα την διεξαγωγή ενός αγώνα ποδόσφαιρου!

Ναι, όπως το διαβάζετε. Αναβλήθηκε η αυριανή αναμέτρηση ΑΟ Λαμίας 2013- ΑΟ Μαρκόπουλο για την Α1 εθνική κατηγορία γυναικών. Μια αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο «Χαλκιοπούλειο». Αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας και της «προειδοποίησης για εκδήλωση αυξημένης διακινδύνευσης συμβάντων φυσικών καταστροφών από την Πολιτική Προστασία». Γίνεται όμως κανονικά το ματς κυπέλλου στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στη Λαμία και τον Άρη στο Δημοτικό στάδιο της Πόλης. Αναβλήθηκε ένα ματς σε «κλειστό» γήπεδο, διεξάγεται ένα σε ανοιχτό.

Προφανώς η Πολιτική Προστασία πρέπει να ειδοποίησε μόνο το… βόλει. Στο ποδόσφαιρο δεν είπε τίποτα. Επίσης δεν αποκλείεται η κακοκαιρία να μην θέλει να έχει πάρε-δώσε με το ποδόσφαιρο και να έχει βαλθεί να πλήξει αποκλειστικά το βόλει.

Τι είπατε; Όχι, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. «Μόνο στην Ελλάδα…».

ΥΓ. Για εκείνους τους λίγους που ίσως απόρησαν τι κάνει η ΕΠΟ για όλα αυτά και πως εκθέτει δύο ομάδες σε έναν τέτοιο κίνδυνο; Μια συμβουλή. Συνεχίστε να ασχολείστε με το βόλει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ