Ο «Φάρος έσβησε», το μπάσκετ επέστρεψε…

Ο «Φάρος έσβησε», το μπάσκετ επέστρεψε…

Η εικόνα στα Λιόσια στο ματς της Εθνικής μας είναι ενδεικτική της νέας εποχής στο μπάσκετ.

Το ελληνικό μπάσκετ ανασαίνει ξανά. Η νέα εποχή που ξεκίνησε από το τέλος του Βασιλακόπουλου από την ΕΟΚ με τον… Φάρο να σβήνει δείχνει μέσα σε λίγους κιόλας μήνες πόσο καλύτερα μπορεί να είναι τα πράγματα στο εθνικό μας σπορ.

Οι εικόνες υγείας από τους παίκτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που είδαμε χθες στα Λιόσια στον αγώνα της Εθνικής μας με την Τουρκία αποτελούν μια ακόμη απόδειξη πως το άθλημα έχει βρει ξανά τον δρόμο του μετά από δεκαετίες που τον είχε… χάσει. Η εικόνα στις εξέδρες με τον κόσμο να αγκαλιάζει ξανά την Εθνική μας που βγάζει υγεία.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού βρέθηκε σύσσωμη στις εξέδρες για να παρακολουθήσει την μεγάλη προσπάθεια της εθνικής μας, μια εικόνα που λίγους μήνες πριν δύσκολα θα βλέπαμε με την παρουσία του Βασιλακόπουλου και της διοίκησής του στην ΕΟΚ.

Δεν ήταν μόνο όμως το χθεσινό ματς που δείχνει πως το ελληνικό μπάσκετ αφήνει πίσω του την εποχή Βασιλακόπουλου και αισιοδοξεί για το μέλλον.

Η διοργάνωση του Φάιναλ Φορ Κυπέλλου στο Ηράκλειο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σε οργανωτικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο με το ντέρμπι «αιωνίων» να κυλάει ήρεμα, να προσφέρει θέαμα και να τελειώνει με τις δύο αποστολές να συγχαίρουν η μια την άλλη για την προσπάθεια.

Την ίδια ώρα και το πρωτάθλημα κυλάει ήρεμα, με αυξημένο ενδιαφέρον από την στιγμή που επέστρεψε ο Ολυμπιακός.

Η επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες δείχνει ξεκάθαρα πως αφήνει όλους όσους αγαπάνε το άθλημα να αισιοδοξούν για το παρών και το μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ