Ο Χατζηγιοβάνης άνοιξε την πόρτα της εξόδου: «Να φύγω με έναν τίτλο»

Ο Χατζηγιοβάνης άνοιξε την πόρτα της εξόδου: «Να φύγω με έναν τίτλο»

Η ατάκα του Χατζηγιοβάνη για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό και η κλεψύδρα που γύρισε ανάποδα.

Είναι «παγωμένες» έως ανύπαρκτες εντελώς οι κουβέντες μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Τάσου Χατζηγιοβάνη εδώ και καιρό. Και στον ορίζοντα δεν μοιάζει να υπάρχει το παραμικρό σημείο επαφής για πιθανή ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και μετά το καλοκαίρι. Με κυριότερο εμπόδιο το οικονομικό.

Ήταν πολύ μακριά οι δύο πλευρές στον συγκεκριμένο τομέα. Σε όσα αξίωνε ο παίκτης. Και σε όσα πρόσφερε η διοίκηση. Ένα χάσμα που δεν έχει καταφέρει να γεφυρωθεί και όσοι γνωρίζουν καλά την υπόθεση μιλούν για μια… τελειωμένη ιστορία. Και για «διαζύγιο» το ερχόμενο καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιο του παίκτη.

Κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει με… τρόπο και ο ίδιος ο παίκτης λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι. Εκεί που μετά από καιρό ο Χατζηγιοβάνης είχε μια πολύ καλή παρουσία. Μπήκε αλλαγή και από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το 1-0 του Παναθηναϊκού, με τη σέντρα που έβγαλε στον Παλάσιος.

Ο Χατζηγιοβάνης επανέλαβε αυτό που είχε πει και στο παρελθόν. Πως θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό με έναν τίτλο. Και αμέσως μίλησε για τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου, που είναι εφικτός για την ομάδα του. Ανοίγοντας επί της ουσίας την… πόρτα της εξόδου από το τριφύλλι.

«Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια… Έχω πει όμως ότι αν κάποια στιγμή φύγω, θέλω να φύγω με έναν τίτλο. Είμαστε πολύ κοντά να πάμε σε έναν τελικό και, γιατί όχι, να το κατακτήσουμε. Στόχος είναι η Ευρώπη, είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα. Θα πάνε όλα καλά, να υπάρχει πίστη και να δουλεύουμε σκληρά. Τα καλύτερα έρχονται».

Ήταν αυτό ένα πρώτο «αντίο» του Χατζηγιοβάνη στον Παναθηναϊκό; Το πιθανότερο είναι πως αυτό θα ισχύσει, αφού δύσκολα θα γυρίσει η κατάσταση. Αν και από την παρουσία του την αγωνιστική ο προπονητής δεν έχει κανένα παράπονο. Γι’ αυτό άλλωστε και τον χρησιμοποιεί, παρά το γεγονός πως γνωρίζει ότι την επόμενη σεζόν πιθανότατα δεν θα τον έχει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ