Το «χτύπημα» της ΑΕΚ στον Αλαφούζο

Το «χτύπημα» της ΑΕΚ στον Αλαφούζο

Η «ελληνική» κίνηση της ΑΕΚ στις μεταγραφές που τρέχει πριν το θέμα προπονητή. Ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού έχει βάλει στο μάτι η Ένωση...

Όλα και όλοι στον αέρα είναι στην ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα δεν γνωρίζει καν αν θα αγωνίζεται στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο, την ώρα που το θέμα του προπονητή είναι στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» επικαιρότητας». Το όνομα του Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στο προσκήνιο και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος του μήνα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στην Ένωση δεν «τρέχουν» παράλληλα και άλλα πράγματα όπως για παράδειγμα τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Θα αναρωτηθεί κανείς βέβαια εύλογα, για ποιον σχεδιασμό μιλάμε όταν ο τεχνικός διευθυντής είναι για να φεύγει και προπονητής δεν έχει βρεθεί ακόμη; Αυτά πολλές φορές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δη στην ΑΕΚ των τελευταίων ετών είναι… λεπτομέρειες. Για να επιστρέψουμε λοιπόν στα μεταγραφικά ενόψει του καλοκαιριού, στον Δικέφαλο φαίνεται πως έχουν βάλει στο μάτι έναν νυν «πράσινο» ο οποίος όμως αναμένεται να μην φορά για πολύ ακόμη τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Ο λόγος φυσικά για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη του οποίου το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό λήγει τον Ιούνιο και δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα. Στην ΑΕΚ έχουν βάλει από καιρό στο μάτι τον διεθνή εξτρέμ και όπως φαίνεται θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Αν δεν έχουν ήδη κάνει.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει σχέση με αυτή την ιστορία και η κλήση του στην Εθνική ομάδα από τον Γκουστάβο Πογέτ, αν και ο Χατζηγιοβάνης προέρχεται από ίωση ενώ δεν παίρνει και πολύ χρόνο φέτος από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αλλά και όταν παίρνει, βλέπε ντέρμπι με την ΑΕΚ, δεν είναι αυτό που λες «βγάζει μάτια».

Με τη μάχη λοιπόν στα πλέι οφ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο να κορυφώνεται, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και κατ’ επέκταση η ΑΕΚ φαίνεται πως ανοίγουν και νέο μέτωπο με τον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ