Φωνάζει ο… κλέφτης

Φωνάζει ο… κλέφτης

Ρε τον Πέλκα... Βγήκε και έκανε δηλώσεις. Μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Το καλοκαίρι, είπε, ότι θα κάνουν, στον ΠΑΟΚ, τα πάντα για να φτιάξουν ένα σύνολο που θα κερδίζει παντού. Εντός και εκτός γηπέδου...

Κατάλαβαν επιτέλους στον ΠΑΟΚ, ότι δεν είναι αρκετοί ο Τσίπρας, η κυβέρνηση, ο «δικός τους» Γραμμένος, ο Μίχελ, ο οπλοφόρος Ιβάν και όλα τα υπόλοιπα μπουμπούκια για να σηκώσουν το πρωτάθλημα. Ούτε ο Γιωργάκης με το instagram και ο Μάκης, ο Γκαγκάτσης τζούνιορ.

Είπε επίσης ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του νιώθουν ότι τους κλέβουν τον ιδρώτα. Συνέβη αυτό όταν ο Τζήλος δεν καταλόγισε το πέναλτι στο χέρι του Μαλεζά στο Περιστέρι. Κλοπές ήταν και τα δύο γκολ που σημείωσε φέτος ο Πέλκας από θέση οφσάιντ. Στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα και απέναντι στον Ατρόμητο στο πρώτο ματς του Κυπέλλου. Όμως δεν τα θυμάται αυτά. Μετά το δεύτερο χτύπησε και μάλλον έπαθε αμνησία.

Στη συνέχεια έκανε την απονομή του τίτλου στην ΑΕΚ λέγοντας: «Εννοείται το να πάρεις πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ είναι ένα όνειρο από μικρό παιδί. Φέτος φτάσαμε μία ανάσα αλλά δεν το καταφέραμε για άλλους λόγους. Πρέπει του χρόνου να… καθαρίζουμε όλα τα ματς, για να μην αφήσουμε κανέναν να μπει μπροστά μας».

Το πρώτο βήμα είναι να κρατήσουν τον Κομίνη στη Super League. Θα κατακυρώνει όλα τα ματς υπέρ του ΠΑΟΚ με σκορ 1-0. Από τα αποδυτήρια. Το δεύτερο είναι να επιστρέψει ο Κύζας. Η ΚΕΔ επανέφερε και άλλους στον πίνακα. Μετά από απουσία μηνών. Ακόμη και μίας σεζόν. Δεν θα γίνει για πρώτη φορά.

Ήδη όμως η επιτροπή παίρνει τα μέτρα της. Αλλάζει τον κανονισμό για τους διεθνείς. Για να γίνονται μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην πρώτη κατηγορία. Όχι μετά από δύο. Σκουλάς, Διαμαντόπουλος και Τζήλος είναι πρώτοι στην λίστα. Πως μετά να δει ο Λαρισαίος το χέρι του Μαλεζά.

Έχουν «τρελαθεί» στη Σαλόνικα. Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο Τίγρης θα σηκώσει την κούπα. Τόσα διαιτητικά λάθη έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται υπέρ τους αλλά πάλι δεν είναι πρώτοι. Όχι τίποτα άλλο αλλά πετάγεται και αυτός ο Βακάλης και τους κάνει πλάκα. Όλοι, λέει, οι σύμβουλοι της ΕΠΟ έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στον Γραμμένο. Τους προέτρεψε να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν για να βελτιώσουν καταστάσεις για τις περισσότερες εκ των οποίων δεν ευθύνονται αυτοί. Στο Mozart γράφτηκε η επιστολή ή σε άλλο χώρο;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ