Ο Κριχόβιακ «έκανε» άνω κάτω τα αποδυτήρια της ΑΕΚ…

Ο Κριχόβιακ «έκανε» άνω κάτω τα αποδυτήρια της ΑΕΚ…

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο κορυφαίος (και πιο ακριβός) παίκτης που έχει αποκτήσει η ΑΕΚ, έγινε αφορμή για σοβαρά «θέματα» στα ενδότερα των Σπάτων.

Η φετινή χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη για την ΑΕΚ. Τα πράγματα στράβωσαν από την αρχή, με τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Ευρώπη και από τη Βελέζ Μόσταρ. Παρά τη λάμψη ελπίδας που χάρισαν στην αρχή του πρωταθλήματος οι καλές εμφανίσεις του Στίβεν Τσούμπερ, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται δύσκολα και τελικά φτάσαμε στο σημείο η Ενωση να έχει αλλάξει δύο προπονητές, να έχει τον τρίτο στον πάγκο της και να αναζητά για τον επόμενο. Με την κατάσταση στα αποδυτήρια, να μην είναι καθόλου καλή. Και με τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, να παίζει (άθελά του) σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Πώς γίνεται ο σημαντικότερος ποδοσφαιριστής που έχει φέρει η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα να έχει δημιουργήσει πρόβλημα με την παρουσία του; Κι όμως, γίνεται. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα… λεφτά. Τα οποία πάντα αποτελούν θέμα συζήτησης μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Και στην περίπτωση των Κιτρινόμαυρων, έχουν ανεβάσει πάλι το θερμόμετρο…

Εδώ και καιρό to10.gr έχει αποκαλύψει ότι στα ενδότερα των αποδυτηρίων της Ενωσης, υπάρχουν τέτοιου είδους γκρίνιες, με επίκεντρο το εκατομμύριο που παίρνει ο Τσούμπερ, ποσό το οποίο είχε συμφωνηθεί και σε περίπτωση που η ΑΕΚ κάνει χρήση της οψιόν για τα 3ετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει ήδη η Ενωση με τον Ελβετό μεσοεπιθετικό. Ποσό που ήταν το μεγαλύτερο που λάμβανε παίκτης στην ομάδα (πάνω και από Αραούχομ Μάνταλο, που αμείβονται με 750.000 €).

Ωστόσο, η άφιξη του Κριχόβιακ δημιούργησε μια ιδιαίτερη συνθήκη. Ο Πολωνός μέσος ανακοινώθηκε στις 15 Μαρτίου, με συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν. Δηλαδή έως τον Μάιο. Με τις καθαρές απολαβές του για λιγότερο από 2,5 μήνες ποδοσφαίρου, να είναι εξασφαλισμένα περίπου 500.000 €! Καθαρά χρήματα. Χρήματα που έχουν προκαλέσει μουρμούρες. Ειδικά από τη στιγμή που ο Πολωνός μέσος, απολύτως λογικά, δεν έχει βρει ρυθμό και δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Ενώ κόντρα στον Αρη ήταν και μοιραίος.

Στα αποδυτήρια της Ενωσης το θέμα έχει πάρει έκταση, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών δεν παίρνει όλο τον χρόνο τα χρήματα που δόθηκαν στον Πολωνό μέσο ουσιαστικά για δύο μήνες. Η ανισορροπία ήταν αναμενόμενο και επόμενο να δημιουργήσει τέτοιου είδους καταστάσεις. Αλλά γίνεται ακόμη πιο έντονο το φαινόμενο, όσο περνούν τα παιχνίδια και ο Κριχόβιακ δεν προσφέρει αυτά για τα οποία αμείφθηκε.

BONUS INFORMATION: Δεν πρέπει να προκαλέσει έκπληξη σε κανέναν εάν ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αφήσει εκτός αποστολής βασικό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, για το δευτεριάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για παίκτη που έχει αρχίσει να κουράζει πολύ με τη συμπεριφορά του. Και τον υπηρεσιακό τεχνικό της Ενωσης, αλλά και όλη την ομάδα. Και για αυτόν τον λόγο είναι πιθανό να πάρει μήνυμα από τον προπονητή. Και την ομάδα. Διότι η «ΑΕΚοφροσύνη» δεν… πουλιέται, τη δείχνεις στο γήπεδο με τη συμπεριφορά σου. Όχι με τα… τατουάζ σου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ