Ο Ματίας Αλμέιδα κυνήγησε οπαδό στο ημίχρονο – «Πουτ… γιε» – Κατηγορίες για «στημένο» σκηνικό για να… απολυθεί! (Vid)

Ο Ματίας Αλμέιδα κυνήγησε οπαδό στο ημίχρονο – «Πουτ… γιε» – Κατηγορίες για «στημένο» σκηνικό για να… απολυθεί! (Vid)

Ένα περιστατικό που συνέβη λίγες ημέρες πριν την απόλυση του από τον σύλλογο του MLS…

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με το όνομα του Ματίας Αλμέιδα να είναι σε περίοπτη θέση στην «κιτρινόμαυρη» λίστα.

Ο Αργεντινός τεχνικός την Μεγάλη Δευτέρα ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Ενωση να είναι ένας από τους πιθανούς προορισμούς του Λατινοαμερικάνου.

Ο 48χρονος προπονητής πλήρωσε το μάρμαρο των άσχημων εμφανίσεων και της τραγικής βαθμολογικής συγκομιδής, με τους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς να βρίσκονται στην τελευταία θέση της Δύσης, έχοντας μόλις 3 βαθμούς, με 3 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 7 αναμετρήσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα στο εξωτερικό, σημαντικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης του συλλόγου από το Σαν Χοσέ να απολύσει τον Ματίας Αλμέιδα έπαιξαν οι αντιδράσεις του κόσμου προς το πρόσωπο του Αργεντινού τεχνικού, με αποκορύφωμα ένα περιστατικό που συνέβη λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με το Νάσβιλ για το MLS (2-2).

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ένας οπαδός των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας των δύο ημιχρόνων, επιτέθηκε φραστικά στον Αργεντινό, με τον Αλμέιδα να βγαίνει εκτός εαυτού και να κινείται απειλητικά προς το μέρος του εξαγριωμένου οπαδού, που έβριζε συνεχώς τον Λατινοαμερικάνο τεχνικό.

«Πουτ… γιε» και άλλα… γαλλικά βγήκαν από το στόμα του οπαδού των Έρθκουεϊκς, με τον υποψήφιο τεχνικό της ΑΕΚ να τον κυνηγάει, προκαλώντας  την οργή των παρευρισκόμενων, που έβλεπαν τον Αργεντινό προπονητή να επιτίθεται σε έναν συνοπαδό τους. Το επεισόδιο του Αλμέιδα με τον οπαδό των Σαν Χοσέ έλαβε μεγάλες διαστάσεις και ήταν ένας από τους λόγους, που οδήγησαν τη διοίκηση του συλλόγου στην απόλυση του Ματίας.

Ένα επεισόδιο, βέβαια, για το οποίο υπάρχουν κατηγορίες ότι ήταν στημένο, προκειμένου ο Λατινοαμερικάνος προπονητής να απολυθεί από την τεχνική ηγεσία των Έρθκουεϊκς, καθώς ήθελε να φύγει από το Σαν Χοσέ. «Ο Ματίας Αλμέιδα δέχθηκε ένα σωρό αποδοκιμασίες. Υπάρχουν υποψίες ότι όλο αυτό ήταν στημένο για να απολυθεί. Η κατάσταση είναι τραγική. Ακόμα και ο Ανιμπο Γοδόι, που επέστρεψε ως αντίπαλος, είχε καλύτερη υποδοχή από τον Αργεντινό προπονητή», ανέφερε ένα από τους αυτόπτες μάρτυρες κάτω από το βίντεο που ανέβηκε στο twitter.

Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια, το μόνο σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο συμβάν έπαιξε ρόλο στην απόφαση της διοίκησης να απομακρυνθεί από τον πάγκο ο 48χρονος, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα του.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ