Λαλάκης, ο Νοστράδαμος…

Λαλάκης, ο Νοστράδαμος…

Ή αλλιώς πόσα λεφτά θα είχαμε αν παίρναμε ένα ευρώ για κάθε μ@λ@κια που γράφει…

Είναι γνωστό τοις πάσι πως είμαι μεγάλος fan του Λαλάκη, όχι του εισαγόμενου, αυτουνού που μπλέκει την αλήθεια με τις δουλειές του. Ο Βασίλης ο Δεκάρικος βλέπετε, η αφεντιά μου, διαβάζω ανελλιπώς όλα τα επίκαιρα του λαλάκη που κάνουν πάταγο. Είναι άλλωστε κυρίες και κύριοι, αγαπητοί αναγνώστες μου, γνωστό πως η ευστοχία του Λαλάκη στις ειδήσεις είναι ξακουστή.

Για αυτό και εγώ από νωρίς μπήκα και διάβασα το θαυμαστό του κείμενο για το ματς στο Χαριλάου, αυτό που ο Πέδρος ο Μαρτίνς άφησε στην Αθήνα σχεδόν όλη την ομάδα παίρνοντας τα δεύτερα για να παίξουν κόντρα στον Άρη. Σε ματς «φωτιά» για την ομάδα του Άρεως και αδιάφορο παντελώς για τον Ολυμπιακό που θυμίζω πως έκανε την πρώτη φιέστα στην Τούμπα στεναχωρώντας τον Λαλάκη που ως γνωστόν τα χρόνια του Ιβάν είναι και ΠΑΟΚ και λίγες μέρες νωρίτερα είχε αναδείξει με πολύ μεγάλη επιτυχία το θέμα «πελάτης του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός» καταγράφοντας άλλη μια σπουδαία στιγμή στην καριέρα του.

Αλλά ας μείνουμε στα σημερινά, γιατί έχω ανατριχιαστικές αποκαλύψεις! Βρήκαμε τον Νοστράδαμο του 2022! Ναι, μα την πιστόλα του Ιβάν, ο Λαλάκης έχει το ταλέντο του Νοστράδαμου! Για αυτό και η επόμενη αποκάλυψη του θα είναι πότε θα τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και αν ο Ρώσος θα μας δώσει πίσω την Πόλη (σ.σ. αποκάλυψη άλλου αυτή αλλά μην κολλάμε σε λεπτομέρειες).

Βουλωμένο γράμμα διαβάζει ο άνθρωπος! Και είχε τα άντερα να κάνει αυτή την αποκάλυψη για να βοηθήσει τον απλό κοσμάκη. Το έγραψε ο Λαλάκης και βροντοφώναξε πως αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός δεν έχει ηθική! Και προανήγγειλε τον νικητή του ματς, μας έδειξε πόσο μπροστά στο μέλλον βλέπει με τις αποδόσεις των στοιχημάτων που κατέρρεαν, αφήστε που ο άνθρωπος αποκάλυψε πως η «μάχη» για την Ευρώπη αλλοιώνεται από τον Ολυμπιακό!

Ναι, γιατί βλέπετε αν δεν ρωτήσει ο Μαρτίνς τον Λαλάκη ποιους παίκτες θα ξεκουράσει, σε ποιους θα δώσει ευκαιρίες, ποια 11αδα θα βάλει, ποιον θα ρωτήσει; Για τον Θεό δηλαδή! Σύμφωνα με τον Λαλάκη τον Νοστράδαμο ο Ολυμπιακός που σας θυμίζω είναι ο χειρότερος πρωταθλητής και ο ΠΑΟΚ που είναι αισίως στο -19 είναι ο καλύτερος 2ος ήταν δεδομένο πως θα πάει στη Θεσσαλονίκη για τουρισμό και θα βάλει τα δευτερότριτα για να χάσει και να βοηθήσει τον Άρη στη «μάχη» της Ευρώπης.

Έτσι με το 1.47 του άσου ο Λαλάκης είδε το ματς σίγουρος, μπορεί να έριξε και κανα ψιλό από τα χοντρά που του σπρώχνει ο πατερούλης, και περίμενε για να αυτοαποθεωθεί και να πει στα αφεντικά «πόσο μπροστά βλέπει» και τι καλή δουλειά κάνει.

Και μπήκε λοιπόν ο Μπαγκαλιάνης και τα άλλα παιδιά και νίκησαν 1-0 στο Βικελίδης τον Άρη. Και ο Λαλάκης ο Νοστράδαμος για άλλη μια φορά δικαιώθηκε! Ναι, καλοί μου αναγνώστες ο άνθρωπος που βλέπει στο μέλλον δεν έχει πετύχει ούτε τον λήγοντα, ούτε βαλσαμωμένο πουλί ένα πράγμα.

Γιατί αν παίρναμε ένα ευρώ για κάθε μ@λ@κία που έχει γράψει ή για κάθε «παραγγελιά στην εκκλησία» (σ.σ. ωραίο άσμα) τότε θα ήμασταν πλούσιοι τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ