Τα (ανεξόφλητα) 100.000 € του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Περέα, έγιναν… 3.000.000 €, ενώ βρέθηκε και ο… επόμενος!

Τα (ανεξόφλητα) 100.000 € του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Περέα, έγιναν… 3.000.000 €, ενώ βρέθηκε και ο… επόμενος!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε λαγό από το καπέλο με τον Χουάν Περέα, τον πήρε σχεδόν τσάμπα, περιμένει τους μνηστήρες να τα κονομήσει και... ίσως ξεχρεώσει και τον Παναθηναϊκό!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει επενδύσει σε ένα δικό του τρόπο λειτουργίας. Δεν είναι η πρώτη φορά, το είχε κάνει και παλαιότερα, επί εποχής Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο του, αλλά αυτή φορά, το κάνει με μεγαλύτερη συνέπεια και στόχευση. Εχει σταθερά το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας, αλλά έχει λόγο: Δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά ή σε… μεγαλύτερα παιδιά, που θέλουν είτε να ξεκινήσουν την καριέρα τους είχε να… επιστρέψουν στο προσκήνιο. Με το κίνητρο των παικτών να μην είναι τα λεφτά σε πρώτη φάση (σ.σ. εξάλλου ο ΠΑΣ… δεν πληρώνει), αλλά η ανάδειξη και η πίστη ότι «φτιάξουν» το όνομά τους και θα πάνε αλλού να τα «πάρουν».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με αυτόν τον τρόπο βρήκε μικρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με χρήματα της πλάκας, τους έβαλε στην αγωνιστική εξίσωση, τους έδωσε ευθύνες και έχοντας καλούς Ελληνες προπονητές στον πάγκο του (Γιαννίκης, Μεταξάς), τους δούλεψε σωστά και εξελίχθηκε σε ομάδα 6άδας. Δίκαια και παίζοντας ποδόσφαιρο πολύ υψηλού επιπέδου.

Κάπως έτσι προέκυψε και η περίπτωση Χουάν Χοσέ Περέα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αξιολόγησε τον Κολομβιανό ως παίκτη που θα μπορούσε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Παναθηναϊκό. Αναψε το πράσινο φως για την παραχώρησή του. Και αυτό συνέβη. Οι Πράσινοι τον… χάριζαν σε όποιον τον ήθελε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έσπευσε και με μόλις 100.000 € έκανε δικό του τον παίκτη που έμελλε να εξελιχθεί στον σημαντικότερο κρίκο της αγωνιστικής αλυσίδας της ομάδας που παρουσίασε φέτος ο Μεταξάς.

Ο Περέα, για τον οποίο μάλιστα η ποδοσφαιρική πιάτσα αναφέρει ότι δεν έχει εξοφληθεί ακόμη ο Παναθηναϊκός, παρότι το ποσό είναι αστείο, έχει 10 γκολ και 4 ασίστ σε 32 παιχνίδια έως τώρα, αλλά η αγωνιστική παρουσία του είναι πολύ πιο καλή από αυτή που μαρτυρούν οι αριθμοί του. Πρόκειται για ένα ορμητικό ποτάμι, με την ταχυδύναμή του να συνδυάζεται πλέον με καλύτερα τελειώματα, καλύτερη τακτική προσέγγιση, αλλά και βελτιωμένη τεχνική.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, λοιπόν, απέκτησε το πιο ακριβό του περιουσιακό στοιχείο πριν από σχεδόν έναν χρόνο, ακόμη δεν έχει εξοφλήσει μερικές χιλιάδες ευρώ, αλλά παρά ταύτα έχει βγάλει στην αγορά τον Περέα, ζητώντας έως και 3.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει. Χρήματα που ούτε κατά διάνοια δεν θα έδινε η ΑΕΚ, παρότι τον θέλει πολύ, ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε κάποια άλλη ελληνική ομάδα.

Το καλύτερο από όλα; Φαίνεται ότι ο ΠΑΣ έχει ήδη κινηθεί και έχει βρει επιθετικό στον οποίο θα επενδύσει τη νέα χρονιά και θα προσπαθήσει να τον βγάλει στη βιτρίνα της Super League, δίπλα στον Πέδρο Κόντε, ο οποίος πλέον είναι υγιής. Ο παίκτης λέγεται ότι είναι ο πρώην σέντερ φορ του Ολυμπιακού και διεθνής με την Ελπίδων της Αλβανίας, Εμπιλιάνο Μπουλάρι. Με τον 21χρονο (06/04/2001) υψηλόσωμο επιθετικό να εμφανίζεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΣ από τον Φεβρουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ