Ο «Τίγρης» λεφτά για τα media έχει – Για την ΑΕΚ;

Ο «Τίγρης» λεφτά για τα media έχει – Για την ΑΕΚ;

Την ώρα που ο Δημήτρης Μελισσανίδης επενδύει στον χώρο των media, η ΑΕΚ «βυθίζεται» όλο και περισσότερο, με τον «Τίγρη» να μην δείχνει την ίδια διάθεση για γενναίες αλλαγές και επενδύσεις στην Ενωση.

Τις αποφάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη περιμένουν άπαντες στην ΑΕΚ ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενόψει της νέας σεζόν. Ο κόσμος της Ένωσης είναι στα… κάγκελα, ξέσπασε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κατά πάντων και βρίσκεται κι εκείνος σε αναμονή για να δει αν θα γίνουν οι ριζικές αλλαγές που απαίτησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας στην επίσκεψή τους στο Μαρούσι.

Την ίδια ώρα βέβαια, κι ενώ ακόμη δεν φαίνεται να κουνιέται φύλλο στην ΑΕΚ, ο «Τίγρης» προχωράει με γοργούς ρυθμούς όσον αφορά στο δυναμικό του μπάσιμο στον χώρο των ΜΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μελισσανίδης προχωρά τη στελέχωση του τηλεοπτικού σταθμού της Ναυτεμπορικής ενώ εξελίσσεται παράλληλα διαδικασία δημιουργίας νέου σύγχρονου site της εφημερίδας η οποία πρόσφατα επαναλανσαρίστηκε με φρέσκια προσαρμοσμένη στη νέα εποχή εμφάνιση. Λεφτά υπάρχουν για τα media δηλαδή, με την ΑΕΚ παρατηρείται μία δυσκολία να μπει το χέρι στην τσέπη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που αποφασίζοντας να εισέλθει στον χώρο των ΜΜΕ είχε χάσει στο νήμα τον ΔΟΛ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, υπέβαλε μια απρόσμενα υψηλή πρόταση εξαγοράς της Ναυτεμπορικής την οποία και τελικά απέκτησε. Όπως φαίνεται προχωρά με προσεκτικά, αλλά σταθερά βήματα στη δημιουργία ενός νέου μιντιακού ομίλου που φιλοδοξεί να αποκτήσει ξεχωριστή θέση στην πιάτσα.

Το κανάλι έχει αναλάβει να στήσει ο Λάμπης Ταγματάρχης που έχει διατελέσει για πολλά χρόνια επικεφαλής τόσο της NOVA όσο και της ΕΡΤ και ξέρει όσο λίγοι τον χώρο. Το κανάλι θα εκπέμπει από ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ομίλου που βρίσκονται στον Περισσό και αυτήν την περίοδο έχει ξεκινήσει η διαδικασία στελέχωσης. Στόχος είναι να είναι όλα έτοιμα τον Αύγουστο για να ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά ώστε τον Σεπτέμβριο το κανάλι να βγει στον αέρα. Το κανάλι θα εκπέμπει στο Διαδίκτυο και στις δυο συνδρομητικές πλατφόρμες… Θα υπάρχει ενημερωτικό πρόγραμμα 8-12 ωρών σε πρώτη φάση το οποίο θα επαναπροβάλλεται στη συνέχεια, ενώ θα υπάρχουν και διαφόρων ειδών ανεξάρτητες ενότητες και θέματα που θα μπαίνουν σφήνα στο live πρόγραμμα ή θα προβάλλονται στις ώρες που δεν θα υπάρχει live πρόγραμμα, το Σαββατοκύριακο κλπ.

Οσον αφορά το site αυτό κουβαλάει την προηγούμενης γενιάς πλατφόρμα με την οποία εξακολουθεί να λειτουργεί η οποία του θέτει διάφορα εμπόδια στο να κινηθεί και να τρέξει όπως πρέπει στον ανταγωνισμό της ιντερνετικής ενημέρωσης. Βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάπτυξη νέου προσαρμοσμένου στις σημερινές απαιτήσεις site, αλλά ως γνωστόν αυτές οι διαδικασίες απαιτούν χρόνο για να υλοποιηθούν.

Σε αντίθεση με την εφημερίδα, που το team παρέμεινε το ίδιο μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας, στο site που βρισκόταν σε μια κατάσταση safe mode πριν την πώληση υπήρξε είσοδος νέου διευθυντή (Μιχάλης Ψύλος) και αρχισυντακτών οι οποίοι όπως μαθαίνουμε έχουν δημιουργήσει έναν μηχανισμό λειτουργίας που δεδομένων των τεχνικών προβλημάτων αλλά και των ελλείψεων σε διάφορα καίρια πόστα που κουβαλάει το site από το παρελθόν αποδίδει καρπούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ