Η UEFA ανανέωσε το συμβόλαιο του Κλάτενμπεργκ για ακόμη έναν χρόνο – Οι «σκιές» θέλουν τον έλεγχο της διαιτησίας…

Η UEFA ανανέωσε το συμβόλαιο του Κλάτενμπεργκ για ακόμη έναν χρόνο – Οι «σκιές» θέλουν τον έλεγχο της διαιτησίας…

Κόντρα στην επιθετική ρητορική των «εξυγιαντών» και στις εξαγγελίες Μπαλτάκου για «πλήρη κυριαρχία στη διαιτησία, η UEFA ανανέωσε το συμβόλαιο του Κλάτενμπεργκ.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ παραμένει επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη. Κόντρα στις σκιές του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχουν στόχο την άλωση της διαιτησίας και της δημιουργίας ενός σκηνικού αλλοιώσεων και επιρροών στους διαιτητές, η UEFA πήρε την απόφαση να ανανεώσει τη σύμβαση του Αγγλου, βάζοντας τέλος στις φωνές.

Οπως έγινε γνωστό, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα στη χώρα μας, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ενημερώθηκε την Τετάρτη (25/05) από τους ανωτέρους του στην UEFA ότι το έργο του θα συνεχιστεί για ακόμη έναν χρόνο. Και ότι το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ επεκτείνεται έως το καλοκαίρι του 2023.

Οπως σημειώνεται, οι επικεφαλής του Κλάτενμπεργκ στην UEFA, από τη στιγμή που και ο ίδιος ο Αγγλος πρόεδρος της ΚΕΔ είχε μιλήσει δημόσια για την επιθυμία του να συνεχίσει το έργο του στην ελληνική διαιτησία, έκριναν ότι είναι η ιδανική λύση για να συνεχίσει τη δουλειά στην Ελλάδα. Μάλιστα, από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία προκύπτει απόλυτη ικανοποίηση από το γεγονός ότι ο Κλάτενμπεργκ έχει καταφέρει να βελτιώσει τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξάγονται οι αγώνες στην Ελλάδα, αλλά και να μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η καχυποψία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χωρίς να έχει κάνει θαύματα, αλλά κάνοντας καίριες παρεμβάσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η UEFA πήρε την απόφασή της χωρίς να ζητήσει τη συμβολή ή την άποψη της ΕΠΟ. Δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι δεν εμπιστεύεται τη νυν διοίκηση και ότι έχει πάρει αποστάσεις σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της διαιτησίας.

Εξάλλου, μετά τις νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον ίδιο τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, πως βασικός πυλώνας της διοίκησής του θα είναι να αναλάβει ξανά τον πλήρη έλεγχο της διαιτησίας, να πάρει τη… σφυρίχτρα από την UEFA, για να αλωνίζουν οι σκιές του ποδοσφαίρου, η ανανέωση του συμβολαίου του Κλάτενμπεργκ είναι ένα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ