Μπέος: Στην Ελλάδα βάζει τους όρους όποιος ελέγχει την ΕΠΟ- Νέα προσβολή για τον Άρη

Μπέος: Στην Ελλάδα βάζει τους όρους όποιος ελέγχει την ΕΠΟ- Νέα προσβολή για τον Άρη

Ο Αχιλλέας Μπέος είπε πολλά. Και προκάλεσε απορίες για περισσότερα...

Μια κατηγορία μόνος του ο Αχιλλέας Μπέος. Και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν τον… πιάνεις πουθενά. Εκεί που για μήνες λέει ότι φεύγει να γλιτώσει από το ποδόσφαιρο, εκεί να ρίχνει λάδι στη… φωτιά με δηλώσεις και όχι μόνο.

Σήμερα είπε να (ξανά) σπάσει τη σιωπή του στον Metropolis radio. Και η αλήθεια είναι πως σε μια κανονική χώρα με κανονικό ποδόσφαιρο θα έλεγες ότι έδωσε μπόλικη τροφή. Όχι για σκέψη.

Για πράξεις. Για να τον καλέσει ένας δικαστής και να τον ρωτήσει για παράδειγμα τι ακριβώς εννοεί λέγοντας πως «στην Ελλάδα βάζει τους όρους όποιος ελέγχει την ΕΠΟ».

Τι θέλει να πει ο Αχιλλέας; Ότι ο γίγας Τάκης Μπαλτάκος είναι… μπροστινός; Ότι ο αδάμαστος δικηγόρος, δεν εξελέγη πρόεδρος για να διοικήσει την Ομοσπονδία, αλλά είναι αχυράνθρωπος εκείνου που ελέγχει την ΕΠΟ;

Και ποιος την ελέγχει τέλος πάντων την ΕΠΟ; Δεν είναι οι Ενώσεις που ψηφίζουν; Ξέρει κάτι ο κ. Μπέος; Και δεν θα πρέπει να το πει από τη στιγμή που δήλωσε ότι ««Στην Ελλάδα τους όρους τους βάζει αυτός που ελέγχει την ΕΠΟ. Λυπάμαι πολύ αν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Διαφορετικά ελάτε να σπάσουμε αυγά, να κάνουμε ομελέτα».

Ποιοι πρέπει να σπάσουν αυγά; Και πως ο Μπέος θα έσπαγε αυγά την προηγούμενη εβδομάδα έχοντας βγάλει σε περιοδεία τον Πανουργιά Παπαϊωάννου για να τον εκλέξει πρόεδρο της Super League. Αλήθεια γιατί τον πήγε στον Μπαλτάκο και αυτόν και τους άλλους της «συνομοταξίας» που σχημάτισε για να μιλήσουν για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων; Τι δουλειά έχει ο Μπαλτάκος με τη Super League. Πολλώ δε μάλλον ο Μπαλτάκος που κατά τα λεγόμενα του Μπέου δεν είναι αφεντικό της ΕΠΟ.

Πραγματικά ακούει κανείς Εισαγγελέας όσα λέει ο Δήμαρχος του Βόλου για το ποδόσφαιρο; «Θεωρούσα ότι αν κάποιες ομάδες γίνουν μια γροθιά για το καλό του ποδοσφαίρου θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Τώρα, καλή τύχη. Είμαι θυμωμένος με τον Παπαϊωάννου» πρόσθεσε στη συνέντευξη του. Γιατί; Διότι ο Παπαϊωάννου πολύ λογικά έκανε πίσω όταν είδε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να αναλάβει την προεδρία της Λίγκας.

Με την εμπειρία του δηλαδή ο κ. Μπέος θεωρούσε τον ιδιοκτήτη της Λαμίας καλύτερη επιλογή από τον ισχυρότερο οικονομικό επενδυτή του ελληνικού ποδοσφαίρου; Και αν ναι, τότε γιατί είπε στην ίδια συνέντευξη πως ««Ο Μαρινάκης έχει ξεφύγει σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο πολύ». Δεν είναι κέρδος δηλαδή ότι ο Νο1 αποφάσισε να βγει μπροστά και να βοηθήσει τη Λίγκα να βγει από το τέλμα που έχει πέσει; Μυστήρια πράγματα…

Α, και μιας και ο λόγος για Εισαγγελέα. Ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης (ναι, έχει τη σημασία του) είπε και κάτι ακόμη. Πως «δεν τους λένε άδικα με αυτό το… προσωνύμιο» για τον Καρυπίδη και τους φίλους του Άρη. Είναι η συνέχεια της προηγούμενης δήλωσης του. Εκείνη στις 22 του Μάη. Τώρα δεν είπε το προσωνύμιο. Τότε το… είπε!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ