Δεν είναι μόνος του ο Τίγρης: Έχει και τον Μπέο

Δεν είναι μόνος του ο Τίγρης: Έχει και τον Μπέο

Η ΠΑΕ Βόλος δεν συμμετείχε στη συνεδρίαση της Super League. Συμμετέχει όμως στην… μοναξιά της ΑΕΚ.

Θα είχε σίγουρα κάτι καλύτερο να κάνει ο Αχιλλέας Μπέος σήμερα, από το να εμφανιστεί στην τηλεδιάσκεψη της Super League και να εκπροσωπήσει την ΠΑΕ Βόλος.

Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε τώρα που συνειδητοποίησε την… μοναξιά –ου μην και απομόνωση της ΑΕΚ- από τους υπόλοιπους εταίρους του συνεταιρισμού, να σταθεί στο πλευρό της. Έστω και με μερικές ώρες καθυστέρηση λοιπόν πήρε θέση. Και τι είπε;

Διαβάστε επίσης: «Πέντε εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για τον Εμπουκού»

Παρότρυνε τον Τάκη Μπαλτάκο και τους λοιπούς αξιότιμους της ΕΠΟ να μην ασχοληθούν με την επιθυμία τους να παραμείνει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη θέση του αρχιδιαιτητή. Να κάνει ότι… θελήσει η καρδιά του.

Και μιας και ο Μπέος, είναι μεταφραστής, βοηθός προπονητή, πρόεδρος, παντοτινός δήμαρχος αλλά επ ουδενί ιδιοκτήτης (;;;;) η θέση του προέκυψε με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος!

«Ελπίζουμε, ότι ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που έχουν και την αρμοδιότητα θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και οι ευχές τους θα συνοδεύσουν τον Άγγλο διαιτητή στη συνέχιση των διακοπών του στην πανέμορφη χώρα των Φαραώ και των Πυραμίδων.

Αντίστοιχες αυτών που τόσο πλούσια και ανέξοδα πέρασε και στην Ελλάδα» αναφέρεται σε αυτή. Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν πρέπει πια να νιώθει μόνος. Έχει στο πλευρό του, τον πιστό Αχιλλέα.

Τι λέει ο Βόλος για το γεγονός ότι 11 ομάδες ζητούν την παραμονή του Κλάτενμπεργκ; Τίποτα. Διότι ως γνωστόν δεν αφήνεις τέτοιες μικρές λεπτομέρειες να σου χαλάσουν μια τόσο όμορφη ιστορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ