Ένας… Βακάλης λέει στον Μπαλτάκο να αγνοήσει την Super League για τον Κλάτενμπεργκ

Ένας… Βακάλης λέει στον Μπαλτάκο να αγνοήσει την Super League για τον Κλάτενμπεργκ

Και κάπου εδώ η «εξυγίανση» έπιασε τα φτυάρια για να κάνει την πραγματική δουλειά της.

Μοιάζει αστείο. Είναι όμως πραγματικό. Ίσως ότι πιο πραγματικό στην αποτύπωση της αλήθειας για τη σημερινή εικόνα του ελληνικού ποδόσφαιρου. Για την περίφημη «εξυγίανση» και τα μυστήρια της που απλώνονται γύρω από το πάρκο Γουδή.

Εμφανίστηκε σήμερα στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο ένας κύριος Βακάλης που φέρεται να έχει χρωματοπωλείο στη Σάμο. Είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου.

Διαβάστε επίσης: Ποδοσφαιριστές που είχαν μπλεξίματα με τον… νόμο

Και εμφανίστηκε δυναμικά με επίσημη δήλωση όπως ταιριάζει στον θεσμικό του ρόλο, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον Τάκη Μπαλτάκο.

Του έθεσε κάποιο θέμα για το ποδόσφαιρο της Σάμου; Του ζήτησε εξηγήσεις για κάτι που σχετίζεται με το ερασιτεχνικό και τέλος πάντων με θέματα που αφορούν στις ΕΠΣ; Όχι.

Του ζήτησε να τελειώσει τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ από τη θέση του αρχιδιαιτητή. Και μάλιστα το «ζήτησε» είναι κομψό. Κάτι σε απαίτηση παραπέμπει ο τρόπος του μηνύματος του.

«Η προσφορά του στην Ελληνική Διαιτησία είναι αόρατη. Αντίθετα η ζημιά που προκάλεσε, άκρως ευδιάκριτη» είπε ο (φερόμενος ως και) χρωματοπώλης για τον Κλάτενμπεργκ.

«Επικοινωνιακή τακτική (μέχρι εκεί που τον έπαιρνε) , δημόσιες σχέσεις ( μέχρι εκεί που τον έπαιρνε) , αλαζονεία…, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ κ ΤΠΤ άλλο. όσο κ να προσπαθήσει κανείς, να ισοσκελίσει το έργο που παρήγαγε με αυτά που έλαβε , ΔΕΝ θα το καταφέρει ποτέ!

Η ζυγαριά θα γείρει ορμητικά προς την δεύτερη πλευρά!» πρόσθεσε ο (φερόμενος ως και) χρωματοπώλης για τον Κλάτενμπεργκ.

«Αυτό που μ εκνευρίζει περισσότερο απ όλα… είναι οτι τον -τους χρυσοπληρώσαμε κ απο πάνω για όλα αυτά!!!!» συμπλήρωσε ο (φερόμενος ως και) χρωματοπώλης για τον Κλάτενμπεργκ. Και μόλις μάθαμε ότι τον αρχιδιαιτητή προφανώς τον πλήρωσαν ρεφενέ οι κύριοι της ΕΠΟ με τον Βακάλη να συνδράμει ουσιαστικά!

Ποιος είναι όμως ο κ. Βακάλης που ζητά από τον Τάκη Μπαλτάκο να αγνοήσει το γεγονός ότι 11 ομάδες της Super League εισηγούνται την παραμονή του Άγγλου αρχιδιαιτητή: «Ο καλύτερος φίλος του Μελισσανίδη» σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Η ΑΠΟΨΗ» τον Νοέμβριο του 2019.

Ναι, αντιγράφω από την καλή εφημερίδα για να μην υπάρχουν παρερμηνείες «Η δημοσιογραφική όμως δεοντολογία επέβαλε να ψάξουμε το θέμα και από την πλευρά της ΑΕΚ.

Εκεί στελέχη πολύ κοντά στον Μελισσανίδη μας είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη σχέση του με τον Βακάλη. Χρησιμοποίησαν μάλιστα την έκφραση «είναι ο καλύτερος φίλος του».

Και επειδή εδώ στην «Α» έχουμε από την πρώτη ημέρα της έκδοσης, το 2002, αποβάλει κάθε μορφή κομπλεξισμού, δημοσιοποιούμε την είδηση, και μάλιστα με τον τίτλο που χρησιμοποίησαν οι κολλητοί του Τίγρη».

Θέλετε να προσθέσω κάτι άλλο ή είστε καλυμμένοι;

Γιατί αν θέλετε μπορώ να ανοίξω την εγκυκλοπαίδεια των όσων έχει δηλώσει για τον κ. Βακάλη και ο Αλέξης Κούγιας που «κολλητό του Γιαννάκη» τον ανεβάζει, «κολλητό του Γιαννάκη» τον κατεβάζει σε κάθε δημόσια αναφορά στον πρόεδρο της ΕΠΣ Σάμου.

Η μηχανή του κιμά μόλις μπήκε στην πρίζα. Και αλήθεια υπάρχει κάποιος να απορεί για τι το σκοπεύει η ΕΠΟ;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ