Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ!

Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ δεν παραχωρεί τον Ντόουγκλας Αουγκούστο σε ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, καθώς θέλει να τον κρατήσει, προσφέροντας του ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο ΠΑΟΚ «τελειώνει» την υπόθεση του Ντόουγκλας Αουγκούστο με ομάδα από τη Σαουδική Αραβία! Οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να τον παραχωρήσουν έναντι 4 εκατ. ευρώ, ενώ δείχνουν διατεθειμένοι να τον «δέσουν» με νέο συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Μακάμπι Χάιφα εμπιστευτικό: Πώς προετοιμάζεται για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό

Ο Δικέφαλος του βορρά έχει μιλήσει ήδη με τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου μέσου για το γεγονός ότι υπάρχει πρόθεση για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένετια να γίνουν μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Από ‘κει και πέρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει την ενίσχυση της ομάδας του και ένας από τους παίκτες που απασχολεί το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι ο Κάλεντ Νάρεϊ της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο Ζοσέ Μπότο βρίσκεται σε επικοινωνία με τη γερμανική ομάδα για την εν λόγω υπόθεση εδώ και έναν μήνα, όμως η Φορτούνα για να παραχωρήσει τον παίκτη θέλει πρώτα να βρει τον αντικαταστάτη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ