Και ο Μπαλτάκος στον… κόσμο του: «Δεν υπήρξε ποτέ σκέψη για Έλληνες στην ΚΕΔ»

Και ο Μπαλτάκος στον… κόσμο του: «Δεν υπήρξε ποτέ σκέψη για Έλληνες στην ΚΕΔ»

Ο Τάκης Μπαλτάκος επιμένει να κάνει πως δεν… καταλαβαίνει.

Προσπαθεί να κρύψει τον πανικό του ή απλά παραμένει στον κόσμο του ο Τάκης Μπαλτάκος; Ότι και αν ισχύει το σίγουρο είναι πως σε κάθε δημόσια τοποθέτηση του χάνει τουλάχιστον τις εντυπώσεις.

Διαβάστε επίσης: «Είναι ήδη στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Λέιντνερ»

Κατηγορείται ανοιχτά πλέον για ένα σωρό πράγματα με πρώτο και καλύτερο ότι σαν πρόεδρος της ΕΠΟ απλά εκτελεί εντολές. Έμαθε χθες με τον πιο επίσημο τρόπο ότι τα έσοδα της Ομοσπονδίας καταβαραθρώνονται με την τροπολογία που περνά η Κυβέρνηση για τη μείωση του ποσοστού της από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League.

Και εκείνος τι είπε σήμερα; Με αφορμή τη χθεσινή συμφωνία των ομάδων στη Λίγκα να ζητήσουν αποκλειστικά «ξένους» στην ΚΕΔ, ανέφερε ότι δεν υπήρξε ποτέ θέμα να οριστούν Έλληνες!

Αναλυτικά η δήλωση Μπαλτάκου αναφέρει:

«Σχετικά με φήμες και δημοσιεύματα ως προς τη διαιτησία των Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων θεωρούμε σκόπιμο να τονίσουμε τα ακόλουθα:

Ουδέποτε υπήρξε σκέψη ή πρόθεση για την συμμετοχή Ελλήνων διαιτητών στην ΚΕΔ αναφορικά με τα πρωταθλήματα Super League 1 και Super League 2.

Τα πρωταθλήματα αυτά, μετά από σχετική πρόταση του κ. Bennet, ανήκουν αποκλειστικά στην αρμοδιότητα των:

α) Steve Bennet (Αγγλία) – Αρχιδιαιτητής

β) Joao Capella (Πορτογαλία) – Μάνατζερ VAR

γ) Fritz Stuchilk (Αυστρία) – Σύμβουλος Παρατηρητών Διαιτησίας.

Επιπλέον από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι αλλοδαποί διαιτητές που προσκαλούνται στην Ελλάδα θα ελέγχονται για την απόδοσή τους.

Έτσι, εάν η απόδοσή τους είναι χαμηλού επιπέδου και υπάρχουν παράπονα των ομάδων, θα αποστέλλεται στην Ομοσπονδία τους και στην UEFA έκθεση συνοδευόμενη με τα video που τεκμηριώνουν τα λάθη τους».

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ