ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το ποσό που ζητάει για την πώληση του Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το ποσό που ζητάει για την πώληση του Αουγκούστο

Ο ΠΑΟΚ έθεσε το ποσό που ζητάει για την παραχώρηση του Ντάγκλας Αουγκούστο.

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Ντόουγκλας Αουγκούστο φιγουράρει σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, με την απόφαση του ΠΑΟΚ να φαίνεται ειλημμένη για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου χαφ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Οι διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο μέσο για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει σε έναν χρόνο, έχουν πλέον «παγώσει» και μετά και την παρουσία του στους αγώνες με τη Λέφσκι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί.

Διαβάστε επίσης: Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός 2-0: Μπουκέ-το στα μούτρα των «πρασίνων»

Ο Αουγκούστο φαίνεται πως μετράει μέρες στον ΠΑΟΚ, με τους ασπρόμαυρους να τον τοποθετούν στη βιτρίνα, περιμένοντας προτάσεις

Για τον Βραζιλιάνο μέσο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, καθώς ο ΠΑΟΚ ζητάει 2.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Οι ιθύνοντες του συλλόγου αξιολογούν τον 25χρονο χαφ σε αυτά τα χρήματα και αυτό έχουν καταστήσει σαφές προς όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για την απόκτησή του, ενώ μέσα στην περσινή σεζόν η Σπόρτινγκ κοίταξε την περίπτωσή του. Παρ’ όλα αυτά, τη δεδομένη στιγμή ο εκπρόσωπός του κοιτάζει να φέρει πρόταση από ομάδα της Αραβίας, η οποία έχει και την οικονομική ευχέρεια να καλύψει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ