Ποιο είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα με το -7 του Ολυμπιακού;

Ποιο είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα με το -7 του Ολυμπιακού;

Τα νέα δεδομένα μετά τις πρώτες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και πόσο έχει αλλάξει η στάση των book. Αν έχει αλλάξει…

Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα το σκηνικό ήταν το γνώριμο. Αυτό που ζούμε δεκαετίες πλέον με ελάχιστες εξαιρέσεις. Όλοι οι book, όλες οι στοιχηματικές εταιρείες έχριζαν αδιαφιλονίκητο φαβορί τον Ολυμπιακό έχοντας σε… απόσταση ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ και Άρη κατά σειρά.

Η απόδοση της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό κυμαινόταν στο 1.65, λίγο πάνω λίγο κάτω, με τους αντιπάλους του να παίζονται ακόμη και σε διψήφια νούμερα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: O «πονοκέφαλος» για τους τραυματίες, ο Μπακαμπού και οι τελικές αποφάσεις για μεταγραφή…

Οι πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχουν έως τώρα ανατρέψει τα δεδομένα καθώς το μεγάλο φαβορί βρίσκεται στο -7 από την κορυφή, μόλις στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, η εικόνα του προφανώς και προβληματίζει για αυτό και οι αλλαγές που γίνονται από τον προπονητή έως και τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής.

Πως μεταφράζεται αυτό στην τάση των book λίγα 24ωρα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος; Ποιο είναι πλέον το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τα νέα δεδομένα; Με τον Ολυμπιακό στο -7, τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει 5Χ5, την ΑΕΚ να μπαίνει στο νέο της γήπεδο, τον ΠΑΟΚ να είναι στο -4 από την κορυφή και τον Άρη να προέρχεται από δύο πολύ σημαντικές νίκες;

Σωστά μαντέψατε… Οι αποδόσεις προφανώς και άλλαξαν, το φαβορί όμως παραμένει ίδιο. Μπορεί οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού να ονειρεύονται πως θα τον ρίξουν από τον «θρόνο» του, μπορεί να αναθάρρησαν και να μιλούν πλέον ανοικτά για πρωτάθλημα όμως οι στοιχηματικές εταιρείες, σχεδόν στο σύνολο τους «βλέπουν» ξανά πρωταθλητή τον Ολυμπιακό.

Κάποιες ακόμη με σημαντική διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό που πλέον προσφέρεται με διαφορά από τους υπόλοιπους σε αυτή τη θέση, μια με την ίδια απόδοση που δίνει στον Ολυμπιακό.

Πως θα διαμορφωθούν τα πράγματα στην συνέχεια; Θα φανεί στο χορτάρι…

Δείτε και θα καταλάβετε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ