Πότε θα είναι έτοιμοι Ουι Τζο Χουάνγκ και Λάιντνερ

Πότε θα είναι έτοιμοι Ουι Τζο Χουάνγκ και Λάιντνερ

Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι καθησυχαστικές για τους άσους του Ολυμπιακού

Τα μαντάτα δεν ήταν καλά χθες στον Ολυμπιακό με τους τραυματισμούς τριών παικτών της ομάδας σε αγώνες των εθνικών τους ομάδων όμως φαίνεται πως σήμερα που υπάρχουν οι πρώτες εκτιμήσεις τα πράγματα δείχνουν πολύ καλύτερα.

Οι διεθνείς πλέον επιστρέφουν στο Ρέντη και οι τραυματίες θα εξεταστούν άμεσα από τον γιατρό της ομάδας ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα τόσο για τον Βατσλίκ όπως αναφέραμε νωρίτερα όσο και για τους Ουι Τζο Χουάνγκ και Λάιντνερ. Όπως για τον Τσέχο τερματοφύλακα έτσι και για τους άλλους δύο οι πρώτες πληροφορίες και εκτιμήσεις είναι καθησυχαστικές.

Διαβάστε επίσης: «Σπόντα» Τσιάρτα για ΑΕΚ: «Τρεις βραβεύσεις αναγνώρισης και σεβασμού από τη Σεβίλλη…»

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός δεν φαίνεται πως αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό, θα μείνει λογικά εκτός από το ματς με τον Ατρόμητο και θα είναι διαθέσιμος για τα επόμενα παιχνίδια με αρχή αυτό απέναντι στην Καραμπάχ την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη.

Έτσι και αλλιώς ο Μίτσελ έχει στη διάθεση του τόσο τον Μπακαμπού όσο και τον Ελ Αραμπί όλο αυτό το διάστημα και αναμένεται να επιλέξει έναν από τους δύο με τον Κονγκολέζο επιθετικό να είναι το φαβορί.

Όσον αφορά τώρα τον νεαρό Ισραηλινό αριστερό μπακ φαίνεται πως δεν έχει τίποτα το ανησυχητικό και το πιθανότερο είναι να μπει κατευθείαν στις προπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ