Ο Διακοφώτης, η «παρόλα» της ΕΠΣ, ο Ερντογάν και το «Love island» της ΕΠΟ…

Ο Διακοφώτης, η «παρόλα» της ΕΠΣ, ο Ερντογάν και το «Love island» της ΕΠΟ…

Το… ταπεινό τέκνο της «εξυγίανσης» παίζει «παιχνίδια» με την Τουρκία με λόγια του αέρα, απειλές… Ερντογάν για αποχωρήσεις λόγω μητρώου. – Σφοδρή η αντίδραση του Αυγενάκη.

Γνωστό τέκνο της «εξυγίανσης». Από τα… πρωτοπαλίκαρα της ΕΠΟ, για το καλό βεβαίως του ποδοσφαίρου. Χρόνια τώρα στο μετερίζι ο Παναγιώτης Διακοφώτης, πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, παλεύει μέρα νύχτα για να πάει μπροστά το άμοιρο το άθλημα, για να πάνε μπροστά οι ομάδες της περιφέρειας του.

Αγώνας δύσκολος για τον Παναγιώτη Διακοφώτη που εσχάτως μας προέκυψε… Σουλτάνος σε ρόλο… Ερντογάν. Απειλή δεξιά και αριστερά, βγάζει ανακοινώσεις και όλα αυτά για να καλύψει προφανώς τα όσα κακώς κείμενα έφερε στον «αφρό» το μητρώο της ΓΓΑ.

Διαβάστε επίσης: Λύγισε ο Πύρρος Δήμας μιλώντας για τον Νικολαΐδη: «Το καλύτερο παιδί, δεν θα αντέξω να πάω στην κηδεία» (vid)

Τι έκανε λοιπόν η ΕΠΣ Δωδεκανήσου; Ο Διακοφώτης δηλαδή; Έβγαλε μια ανακοίνωση στην οποία λέει πως κάποια σωματεία ανεπίσημα σκέφτονται να πάνε να παίξουν ποδόσφαιρο στην Τουρκία!

Ποια είναι αυτά τα σωματεία; Τι ακριβώς θα κάνουν, και το κυριότερο πως θα μπορέσουν να το κάνουν αυτό; Θα βάλουν και την Τουρκική σημαία στις φανέλες τους για να παίξουν στα πρωταθλήματα του… Ερντογάν;

Ρητορικές ερωτήσεις γιατί προφανώς και μιλάμε για… «παρόλα» και «φωτοβολίδα» από το… «Love Island» της ΕΠΟ με… οικοδεσπότη τον Διακοφώτη. Ο Διακοφώτης που είχε βγει στην εκπομπή του Θωμαίδη και είχε αρχίσει τα «κάποιοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου» και «κάποια τηλεφωνήματα», και «κάποιους Τούρκους» και «κάποια γήπεδα» που τους παραχωρούν στα παράλια της Μικρασίας για προπονήσεις και άλλα τέτοια γραφικά, τόσο ωραία όσο και η Ρόδος…

Αυτά βεβαίως με διάθεση χιουμοριστική γιατί είναι για γέλια η κατάσταση αλλά μπορεί να είναι και για κλάματα όπου τέτοια εποχή κάποιοι παίζουν εθνικά παιχνίδια… Για αυτό άλλωστε και η σφοδρή αντίδραση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σε ολη αυτή την ανευθυνότητα της παρέας του Μπαλτάκου και των υπολοίπων στο Γουδί που νομίζουν πως μπορούν να χρησιμοποιούν σοβαρά εθνικά θέματα για τα «παιχνιδάκια» τους… Τι είπε ο Αυγενάκης με το tweet που ανέβασε πριν λίγο; «Με τα εθνικά θέματα δεν επιτρέπεται κανένας να παίζει» ήταν η αυτονόητη απάντηση του Υφυπουργού.

Διαβάστε και την ανακοίνωση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου του Διακοφώτη για να καταλάβετε…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την χθεσινή τροπολογία που κατέθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήσαμε, διαπιστώνουμε ότι περίπου τριάντα (30) σωματεία της δύναμης μας, δεν προλαβαίνουν και δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση αυτής της παράτασης.

Με μεγάλη μας λύπη για άλλη μια φορά ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, αυτοαναιρέθηκε, αφού πριν από λίγες μόνο ημέρες είχε δηλώσει ότι θα υπάρξει ειδική μέριμνα για τα σωματεία των νησιών. Δυστυχώς, μέσα στα προαναφερόμενα σωματεία, υπάρχουν και ομάδες των μικρών ακριτικών μας νησιών.

Έχουμε ενημερωθεί ανεπίσημα από κάποια σωματεία ότι, αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους, εξετάζουν ακόμη και την πρόταση που τους έχει γίνει να αγωνισθούν στη γείτονα χώρα, λέγοντας ότι εμάς σαν «ποδόσφαιρο», δεν μας χωρίζει κάτι. Θα μας φέρουν στη δυσάρεστη θέση να ορίζουμε εκεί τα παιχνίδια, αφού για άλλη μια φορά ο Υφυπουργός δεν έπραξε τα αυτονόητα.

Από πλευράς Ένωσης, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκείμενου να βοηθήσουμε τα σωματεία μας να ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ