Το διπλό «χαστούκι» σε Μπαλτάκο για την διαιτησία, από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Το διπλό «χαστούκι» σε Μπαλτάκο για την διαιτησία, από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Χωρίς… λόγια άφησαν τον Τάκη Μπαλτάκο οι «αιώνιοι» όταν η κουβέντα πήγε στην «επαγγελματική διαιτησία»

Δίχως λόγια άφησαν τον Τάκη Μπαλτάκο οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, όταν η κουβέντα έφτασε στην «επαγγελματική διαιτησία». Εκείνη που η Ομοσπονδία παρά το γεγονός ότι αποτελεί πλέον Νόμο του Κράτους κάνει ότι μπορεί για να τη φρενάρει, ή τέλος πάντων να την κρατήσει υπό την «ομπρέλα» της.

Μια κατάσταση που αν μη τι άλλο θα πρέπει να προβληματίζει πολλούς. Διότι τελικά κάτι πρέπει να συμβαίνει και η ΕΠΟ με τον Μπαλτάκο να μην θέλει να γλιτώσει από κάτι που υπό νορμάλ συνθήκες είναι «βαρίδι» για εκείνη και ένας μόνιμος μπελάς που προκαλεί παράπονα κλπ.

Προέκυψε μια πολύ ενδιαφέρουσα στιχομυθία στη σημερινή ΓΣ με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά να κάνει την αρχή και τον επί σειρά ετών παράγοντα του Παναθηναϊκού, τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη, να συμπληρώνει.

«Σε μια νορμάλ συνθήκη υπάρχει Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα έπρεπε να συζητάμε τον τρόπο που η Σούπερ Λιγκ θα οργανώσει την Επαγγελματική Διαιτησία και όχι αν «η διαιτησία είναι της ΕΠΟ» όπως επαναλαμβάνετε μονότονα. Πείτε μας λοιπόν για μια φορά:

Για ποιό λόγο δε θέλετε την Διαιτησία στην Σούπερ Λιγκ; Τι θα χάσετε; Εκτός εν έχετε να χάσετε… Και ξέρουμε όλοι τέλος πάντων τι συμβαίνει. Θέλετε να πάμε μπροστά; Θέλετε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να χειρίζεται το επαγγελματικό ποδόσφαιρο; Ναι ή όχι;» ρώτησε ρητορικά ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού. Αλλά απάντηση όπως ήταν λογικό δεν πήρε- γιατί δεν υπάρχει, τουλάχιστον εντός του τόξου της νομιμότητας-. «Δώστε μας την επαγγελματική διαιτησία να σπάσουν οι σκιές.

Δώστε μας γιατί αν εσείς μείνετε στη διαιτησία θα υπάρχει παρασκήνιο» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού. Ο Μπαλτάκος όμως απλά κατέβασε το κεφάλι. Τι να πει; Και ο ίδιος ξέρει και την παρανομία πλέον από τη στιγμή που μιλάμε για την εφαρμογή του Νόμου, αλλά και… όλα τα υπόλοιπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ