Ο Μπαλτάκος, η Πετροπούλου και η πληρωμένη απάντηση

Ο Μπαλτάκος, η Πετροπούλου και η πληρωμένη απάντηση

Μια ακόμα… ήττα για τον Τάκη Μπαλτάκο. Ένα ακόμα περιστατικό που δείχνει ότι ΕΠΟ λειτουργεί με αδιαφανή τρόπο.

Αυτά που συμβαίνουν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία από τότε που ανέλαβε την προεδρία της ο Τάκης Μπαλτάκος είναι άνευ προηγουμένου. Η ΕΠΟ έχει μετατραπεί πλέον σε ένα «κλειστό κλαμπ», που λειτουργεί με αδιαφανή τρόπο, προκαλώντας το περί δικαίου αίσθημα και φυσικά την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Μια ΕΠΟ, η οποία βυθίζεται συνεχώς στην ανυποληψία. Μια ομοσπονδία στην οποία κάνει ό,τι θέλει ο Τάκης Μπαλτάκος, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Χαρακτηριστικά είναι όσα συνέβησαν στην πρόσφατη (29/11) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, στην οποία ο Τάκης Μπαλτάκος επέμενε στην αντικατάσταση της Μαρίας Πετροπούλου από μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Διαβάστε επίσης: Μια ημέρα μετά η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Ιαπωνίας (vid)

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ το περασμένο καλοκαίρι έλεγε ότι «αν η κυρία Πετροπούλου δεν συμμορφωθεί με τις εντολές της ΕΠΟ θα την αποπέμψουμε από την Επιτροπή δεοντολογίας, έχουμε αυτό το δικαίωμα σύμφωνα με το καταστατικό μας». Βέβαια, η αλήθεια είναι διαφορετική, καθώς η Πετροπούλου είναι διορισμένη από το Πρωτοδικείο, Έναν διορισμό τον οποίο απλώς επικυρώνει η ΕΠΟ.

Μια κόντρα που άρχισε όταν η κυρία Πετροπούλου ζήτησε τα ονόματα και τις διευθύνσεις των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, προφανώς για να ασκήσει κάποια δίωξη ή να ξεκινήσει κάποια έρευνα, αλλά δεν της δόθηκαν ποτέ, καθώς ο Τάκης Μπαλτάκος επικαλέστηκε μια… παλαβή διάταξη στον Κώδικα, σύμφωνα με την οποία «τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ δεν διώκονται για τις αποφάσεις που παίρνουν».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μάλιστα, θέλοντας για μια ακόμα φορά να κρύψει κάτω από το χαλί τα όσα απίστευτα συμβαίνουν στο Πάρκο Γουδή, τόνισε: «Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν εκκρεμότητες με πάνω από εκατό στημένους αγώνες που πρέπει να διερευνηθούν και η Επιτροπή Δεοντολογίας να ασχολείται με καταγγελίες σε βάρος ΕΠΣ», επιτιθέμενος στην Επιτροπή και υποτιμώντας σαφώς το έργο της για να πάρει και πάλι την πληρωμένη απάντηση «το πρόβλημα της ΕΠΟ δεν είναι ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν έχει επιληφθεί εκατό και πλέον στημένων αγώνων, αλλά ότι ο Τάκης Μπαλτάκος διοικεί ένα ποδόσφαιρο που έχει μέχρι τώρα επιβεβαιωμένους εκατό και πλέον στημένους αγώνες και μια ΕΠΟ που δεν κάνει  τίποτε για να αντιμετωπίσει αυτή την γάγγραινα, αλλά περιφέρει πέρα δώθε το παραμύθι ότι έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και καθαρίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ