Συναντήθηκε με τον Μπαλτάκο ο Παναθηναϊκός – Τι συζήτησαν…

Συναντήθηκε με τον Μπαλτάκο ο Παναθηναϊκός – Τι συζήτησαν…

Ο Τάκης Μπαλτάκος είχε συνάντηση με τον Γ' αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Λεωνίδα Μπουτσικάρη και συζήτησαν για την επαγγελματική διαιτησία.

Τον Γ’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Λεωνίδα Μπουτσικάρη συνάντησε την Παρασκευή (2/12) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, σε συνέχεια των επαφών του με τις ομάδες της Superleague, για την επαγγελματική διαιτησία.

Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης ότι ο πρόεδρος της τα είπε με τον εκπρόσωπο των πράσινων για όσα απασχολούν σχετικά με τη διαιτησία, ενώ ενημέρωσε και ότι θα ακολουθήσουν επαφές και με τις υπόλοιπες ομάδες της Super League.

Στην ενημέρωση της η ΕΠΟ αναφέρει:

«Σε συνέχεια των επαφών της διοίκησης της Ομοσπονδίας με τις ΠΑΕ της Super League, με αντικείμενο τον θεσμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Γ’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Είχε προηγηθεί συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώ σύμφωνα και με την απόφαση που ελήφθη στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ, θα επακολουθήσουν συναντήσεις και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την Επαγγελματική Διαιτησία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ