Όταν η αλήθεια σκεπάζει τη φασαρία των τελάληδων

Όταν η αλήθεια σκεπάζει τη φασαρία των τελάληδων

Από τις… εκκενώσεις βόθρων – καθαρισμούς φρεατίων που ζητούν οι πωλητές σανού, στη… σιωπή των αμνών έπειτα από τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τη δίωξη Σκουτέρη και των συν αυτώ

Βασανίζομαι αγαπημένε μου αναγνώστη. Βασανίζομαι τόσο πολύ τα τελευταία βράδια που για να με πάρει ο ύπνος μπαίνω στο σάιτ της εξυγίανσης και διαβάζω άρθρα από τον παλιό καλό καιρό της επανάστασης. Τότε που τα πύρινα δημοσιεύματα έστρωναν το χαλί για τον νέο χαλίφη της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και τους σπόνσορές του, που περιμένουν να αξιοποιηθεί η… επένδυσή τους.

Φανταστικά κείμενα, κυρίως τα δικαστικά. Διδακτικά για το πώς γίνεται το μπούλινγκ το σωστό σε δικαστές, αρεοπαγίτες, εισαγγελείς, υπουργούς. Κάποτε το έλεγαν κριτική αυτό, ωστόσο από την στιγμή που οι δικαστικές αποφάσεις άρχισαν να μην είναι και τόσο «ευχάριστες» για τους επαναστάτες της εξυγίανσης, αντικατέστησαν τη λέξη και χρησιμοποιούν το μπούλινγκ. Είναι ένα όμορφο δημοσιογραφικό παιχνιδάκι, ένα καθρεφτάκι για τους ιθαγενείς στους οποίους νομίζουν ότι απευθύνονται.

Φαντάζομαι θα πετύχατε κι εσείς δεξιά κι αριστερά τα πύρινα άρθρα για την «αδικία» που έχει υποστεί ο ΠΑΟΚ. Τρία δικαστικά όργανα έκριναν ότι ευθύνεται για τη μη τέλεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό, τον οποίο και έχασε, ωστόσο στη Θεσσαλονίκη θεωρούν ότι ο Δικέφαλος έχει ένα ματς λιγότερο. Επίσης θεωρούν ότι νίκησαν την ΑΕΚ, ενώ κανείς δε θυμάται να έχει λήξει το συγκεκριμένο ματς. Αντιθέτως ο πλανήτης θυμάται να έχει διακοπεί το ματς απ’ τη μπούκα του οπλοφόρου προέδρου – ιδιοκτήτη παρέα με τους χτιστούς μπράβους του. Προφανώς γιατί ο γιγαντόσωμος πρόεδρος δε μπορούσε να τα βγάλει πέρα μόνος του με το θεριό που λέγεται Κομίνης…

Παρά την «μίνι-επανάσταση» που κήρυξαν οι πένες του χαλίφη του βορρά, στο συλλαλητήριο του περασμένου Σαββάτου με το ζόρι να μαζεύτηκαν 3-4.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ για να ακούσουν τον βουλευτή του Λεβέντη να τραγουδά «να καεί το μπ…λο η βουλή» και τον Τουρσουνίδη να υπόσχεται ότι «θα χωρίσουμε την Ελλάδα στη μέση». Περισσότερο ασχοληθήκαμε με το παραλήρημα του Φωκά, παρά με το υποτιθέμενο συλλαλητήριο, όπου μαζεύτηκαν λιγότεροι απ’ όσους μαζεύονται στη θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας στα ματς του ΠΑΟΚ…

Δεν έπιασαν τόπο τα πύρινα άρθρα των κολκοβασιλόπουλων και των λοιπών νεόκοπων υποστηρικτών του κάθε απιθανο-απίθανου βουλευτή που ψάχνει πέντε λεπτά δημοσιότητας. Πλέον η κατάσταση αγαπημένε μου αναγνώστη έγινε αφόρητη. Για να με πάρει ο ύπνος άρχισα να χαζεύω και τον «πόλεμο» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάμεσα στους άλλοτε αγαπημένους συμμάχους της εξυγίανσης.

Επεσα πάνω σε ένα καταπληκτικό ποστάρισμα του δημοσιογράφου που κάποτε εργαζόταν για την ΕΠΟ υπό την προεδρία του Βασίλη Γκαγκάτση. Εντάξει, ο άνθρωπος είχε πιάσει το νόημα της ζωής, στη Θεσσαλονίκη πουλούσε επανάσταση, στην Αθήνα του ΠΟΚ, της «παράγκας» και των υπολοίπων τεράτων, απλώς πουλούσε εκδούλευση και προφανώς κάποιες άλλες υπηρεσίες. Στέλεχος απ’ τα λίγα, έκανε καριέρα και ως σύμβουλος του Ζαγοράκη, σε μια άλλη επανάσταση που μας τελείωσε νωρίς.

Τέλος πάντων, ξεφεύγω. Ο συγκεκριμένος με συχνά – πυκνά φιλοναζιστικά ξεσπάσματα, έγραφε πριν μερικές ημέρες: «Αν υπήρχε κράτος -δεν υπάρχει- θα είχε ήδη μπουζουριάσει τις κουράδες που διέδιδαν -και όσους τους δίνουν μικρόφωνο- περί πειθαρχικού ελέγχου του Σκουτέρη. Τα μεροκάματα είναι μεγάλα για τα τσατσάκια».

Μη σοκάρεσαι καλέ μου αναγνώστη, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος «δημοσιογράφος» χρησιμοποιεί αυτή τη γλώσσα. Για την ΕΣΗΕΜΘ και τον ΠΣΑΤ, δε νομίζω ότι χρειάζεται να κάνουμε ιδιαίτερη κουβέντα. Ας κάνουμε όμως κουβέντα, για την ουσία του θέματος.

Ο συγκεκριμένος «δημοσιογράφος» είναι σαφές ότι δεν αντέχει την αλήθεια. Χωρίς κανένα επιχείρημα, απλά με χαρακτηρισμούς, επιχείρησε να μειώσει όσους ανέδειξαν την είδηση ότι διώκεται πειθαρχικά ο δικαστής που επέστρεψε με τις πιτζάμες τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ δημιουργώντας νέους νόμους.

Και τσουπ. Δέκα ημέρες αργότερα, το σάιτ που μοιράζει σανό ανακαλύπτει και αυτό την… Αμερική γράφοντας την είδηση για την δίωξη Σκουτέρη από τη αρεοπαγίτη Διονυσία Μπιτζούνη, έπειτα από εντολή της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων Χρυσούλας Παρασκευά!

Ο Σκουτέρης λοιπόν, φίλε αναγνώστη, ελέγχεται για προσβολή του κύρους της δικαιοσύνης και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η Διονυσία Μπιτζούνη προχώρησε ήδη σε έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ, έλαβε όλα τα αντίγραφα των πειθαρχικών αποφάσεων του Σκουτέρη, ενώ πήρε κατάθεση και από την γραμματέα της Επιτροπής Εφέσεων Σοφία Πρίφτη.

Μιλάμε για τρομερά πράγματα! Ειλικρινά ποιος τους ακούει τώρα τους κολκοβασιλόπουλους που αναμένεται να γεμίσουν «κουράδες» το διαδίκτυο. Φανταστείτε απλά να μάθουν ότι ειδικά για την μεταμεσονύχτια απόφαση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, ελέγχονται πειθαρχικά και άλλοι δύο δικαστές, ο Κωνσταντίνος Δεμέστιχας και η Κωνσταντίνα Γεωργούλια, επίσης μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ