Την Πέμπτη Σιδηρόπουλος και VAR έσφαξαν τον Παναιτωλικό και σήμερα ο Τάκης Μπαλτάκος είναι με τον… Μάκη Γκαγκάτση

Την Πέμπτη Σιδηρόπουλος και VAR έσφαξαν τον Παναιτωλικό και σήμερα ο Τάκης Μπαλτάκος είναι με τον… Μάκη Γκαγκάτση

Βουίζει η Θεσσαλονίκη για μια συνάντηση ΠΑΟΚ-ΕΠΟ που προκαλεί… απορίες.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Παναιτωλικός χειρουργήθηκε… χωρίς αναισθητικό από διαιτητή και VAR, στην περίφημη φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ. Σε μια ιστορία που από μόνη της ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Πιο επιθετικό φάουλ δεν γίνονταν στη σπρωξιά του Ντάγκλας Αουγκούστο στον Κολοβό πριν σκοράρει ο Ολιβέιρα. Δεν το είδε όμως ούτε ο Σιδηρόπουλος, ούτε ένας Περράκης στο video.

Και ενώ κάπως έτσι προέκυψε μια ακόμη αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα; Φαίνεται πως στην ΕΠΟ μάλλον δεν τρέχει τίποτα. Διότι για να επιλέξει παραμονή Χριστουγέννων ο πρόεδρος της να περάσει το μεσημέρι του παρέα με τον άνθρωπο που επί της ουσίας (απέμεινε να) διοικεί τον ΠΑΟΚ, μάλλον είναι όλα καλά. Ναι, Μπαλτάκος από τη μια. Μάκης Γκαγκάτσης από την άλλη. Και στη μέση η όμορφη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Μακριά από «Βύντρες» και «Μάνταλους»…

Και για να σοβαρευτούμε: Πολλές απορίες προκύπτουν από την πληροφορία ότι σήμερα στη Θεσσαλονίκη υπήρξε προγραμματισμένη συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση. Και μάλιστα στο… βασίλειο του Ιβάν Σαββίδη, το «Μακεδονία Παλλάς»…

Μια συνάντηση δύο θεσμικών προσώπων που προφανώς θα πρέπει να εξηγήσουν αν έχουν κάποια… ξεχωριστή ατζέντα από τους υπόλοιπους.

Τα ερωτήματα είναι αυτονόητα.

-Γιατί δεν ανακοινώθηκε επίσημα η συνάντηση; Είχαν να πουν μυστικά;

-Ποια θέματα συζητούνται/συζητήθηκαν;

Γιατί έμεινε «κρυφή», πολλώ δε μάλλον ένα 48ωρο μετά το «έγκλημα» στο Αγρίνιο. Βρε μπας και μετά το… λάθος του Σιδηρόπουλου, ο πρόεδρος ψάχνει «συμπαίκτες» στον πόλεμο της ΕΠΟ; Κάποιον που να μην είναι με τον Ιάκωβο; Μπας και υπάρχουν τέτοια θέματα και εμείς συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ