Ούτε στο οικογενειακό διπλό: Το 15Χ15 του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό και το 9Χ9 στο Αγρίνιο (vids)

Ούτε στο οικογενειακό διπλό: Το 15Χ15 του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό και το 9Χ9 στο Αγρίνιο (vids)

Η «τρελή» παράδοση που έχει δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο που μετατράπηκε σε... Τούμπα.

Όσοι παρακολουθούν Super League δεν θα πρέπει να περίμεναν διαφορετικό αποτέλεσμα στο χθεσινό ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Όχι μόνο γιατί ο Δικέφαλος είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τα «καναρίνια», αλλά γιατί η ιστορία μεταξύ των δύο ομάδων έχει δείξει ότι η… μπίλια κάθεται μονίμως στο ασπρόμαυρο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Με το διπλό της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου το βράδυ της Πέμπτης, το σερί του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα έφτασε στις εννιά νίκες. Από τότε που ανέβηκε για πρώτη φορά ο Παναιτωλικός στη μεγάλη κατηγορία, το 2011, έχει υποδεχτεί τους Θεσσαλονικείς έντεκα φορές στην έδρα του. Τις δύο πρώτες πήρε μία ισοπαλία (1-1) και μία νίκη (2-0) και από τότε δεν έχει καταφέρει να κόψει ούτε βαθμό από τον αντίπαλό του που φεύγει πάντα νικητής από την Αιτωλοακαρνανία.

Διαβάστε επίσης: Ετσι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα στο ΣΕΦ: Οι καραμπινάτες φάσεις της «σφαγής» (vids)

Άλλες φορές με οριακές νίκες, όπως εκείνη με ανατροπή τη σεζόν που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το αήττητο πρωτάθλημα και άλλες με περίπατους και τριάρες. Πάντα όμως με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του. Ακόμη μεγαλύτερο, ωστόσο, είναι το σερί που έχει δημιουργήσει ο Δικέφαλος τα τελευταία χρόνια ανεξαρτήτως της έδρας.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ μετράει πλέον 15 σερί νίκες επί του Παναιτωλικού για το πρωτάθλημα, οι οποίες γίνονται 17 αν υπολογισθούν και δύο για το Κύπελλο ενδιάμεσα. Η τελευταία φορά που οι «ασπρόμαυροι» έχασαν από τους Αγρινιώτες ήταν στις 31 Ιανουαρίου του 2015 με 1-2 στην Τούμπα.

Ασφαλώς και η διαφορά δυναμικότητας του ΠΑΟΚ δικαιολογεί μία υπεροχή του Δικεφάλου στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, από την άλλη βέβαια είναι εντυπωσιακό το σερί που «τρέχει» κόντρα στον Παναιτωλικό ο οποίος αν μη τι άλλο τα περισσότερα χρόνια είναι από τις σταθερές και… ζημιάρες ομάδες της Super League. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει βρει το κουμπί του και μένει να δούμε αν και πότε θα σταματήσει αυτό το σερί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ