Τι μήνυμα στέλνει ο ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ  για την κόντρα Μπαλτάκου-Τζακ στην ΕΠΟ

Τι μήνυμα στέλνει ο ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ για την κόντρα Μπαλτάκου-Τζακ στην ΕΠΟ

Το δημοσίευμα όλο νόημα και η ιστορία πίσω από τις λέξεις στον πόλεμο της ΕΠΟ… Μπαλτάκου-Φιλιππούση.

Ο κακός χαμός στην ΕΠΟ με τον ανοιχτό πόλεμο του Τάκη Μπαλτάκου με τον Τζακ Φιλιππούση. Και το πράγμα ολοένα και χοντραίνει καθώς οι δύο άντρες δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Κανονικός «εμφύλιος» για το πάνω χέρι στην Ομοσπονδία (που προφανώς έφεραν και οι δύο… από το χωριό τους από τα τσιφλίκια τους).

Απλήρωτοι διαιτητές, παράγοντες που παίρνουν ανοιχτά θέση, Ενώσεις που πιάνουν θέση στα χαρακώματα. Μια υπέροχη ατμόσφαιρα «Εξυγίανσης» στην καρδιά του πολύπαθου ελληνικού ποδόσφαιρου.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με δύο στον Ολυμπιακό – Οριστικές αποφάσεις

Ο Τζακ του… Γιαννάκη και της ΑΕΚ ως –μόνιμος- CEO που με βάση την ολιστική μελέτη είναι ο Νο1. Και ο Μπαλτάκος που βλέπει ότι ο Τζακ έχει την άκρη με τον Γιαννάκη, και στρίβει το τιμόνι προς τον ΠΑΟΚ μπας και μπορέσει να βρει εκεί την αβάντα που θα τον διατηρήσει πρόεδρο στην ουσία και όχι στα λόγια. Τι νομίζετε; Τυχαία σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στο «Μακεδονία Παλάς» με τον Μάκη Γκαγκάτση; Λέτε να συναντήθηκαν για να πουν τα κάλαντα ο ένας στον άλλον, και μάλιστα δύο μέρες μετά τη σφαγή του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο;

Είναι βαθιά η… τρύπα. Και οι πιστολιές ήδη σφυρίζουν στον αέρα. Είναι ενδεικτικό το δημοσίευμα της εφημερίδας FORZA που εκφράζει τον «βαθύ ΠΑΟΚ) (τον… ορθόδοξο): «Διακρίνω μία ένταση στην ΕΠΟ με την ΑΕΚ ή μου φαίνεται; Αρκετές Ενώσεις είναι δυσαρεστημένες με τις πρακτικές της και δεν γνωρίζω που θα οδηγήσει αυτό. Σίγουρα πάντως δεν είναι καλός οιωνός για το μέλλον. Όσο και να υπάρχει ανάγκη συνεργασίας, αν συνεχιστούν οι άγαρμπες συμπεριφορές, θα υπάρξει πρόβλημα». Με δύο λόγια; Πείτε του Γιαννάκη να μαζευτεί με τον Τζακ, γιατί ο «Βορράς» θα πάψει να στηρίζει και μετά ο καθένας μόνος του. Όχι τώρα. Στις… εκλογές. Εκεί που τα κουκιά δεν φτάνουν αν τα χαλάσουν τα συνεταιράκια.

Και μιας και πρέπει να ξέρεις δύο πράγματα για όλη αυτή την ιστορία; Η ΑΕΚ δεν τον βλέπει τον ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ. Αν εκείνη είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο άλλος είναι ο Τζανετάκος. Ότι θέλει, όπως θέλει. Και ο ΠΑΟΚ με τον Ιβάν άφαντο το έχει αποδεχτεί. Ο Μπαλτάκος είναι που πάει να «ξυπνήσει» τους ασπρόμαυρους γιατί δεν βλέπει αλλού άλλο σύμμαχο. Και καλύτερα να του βγει το… μάτι παρά να γίνει επιστάτης του Τζακ.

Τα είπε άλλωστε ο Νίκος Τζώρτζογλου από το Ηράκλειο με… αγάπη: «Δεν μπορεί ο υπάλληλος να παραβιάζει το καταστατικό που είναι σαφέστατο. Ο εκτελεστικός διευθυντής είναι υπό την εποπτεία του προέδρου. Δεν μπορεί ο εποπτευόμενος να είναι πάνω από τον πρόεδρο. Είναι κάτι πολύ στενάχωρο. Δεν χρειάζεται αυτή η κόντρα που δεν υπήρχε ποτέ στον παρελθόν. Είναι μεγάλο πρόβλημα. Ίσως θα πρέπει και από τον πρόεδρο και την εκτελεστική επιτροπή να υπάρξουν πιο δυναμικές κινήσεις. Ο πρόεδρος έχει δείξει ότι τον διακρίνει δυναμική. Δεν θα πρέπει να δημιουργούμε πρόβλημα στο έργο του προέδρου που έχει να αντιμετωπίσει εξωτερικά προβλήματα.

Ο πρόεδρος εποπτεύει τον εκτελεστικό διευθυντή και τις διοικητικές υπηρεσίες. Δεν εποπτεύει ο Φιλιππούσης τον πρόεδρο. Όποιος δεν το εφαρμόζει αυτό θα πρέπει να πάει να κάνει κάτι άλλο. Θα πρέπει να παρθούν άμεσα ριζοσπαστικές αποφάσεις για να προχωρήσει το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν σαφέστατες παραβιάσεις του καταστατικού. Θα πρέπει ο εκτελεστικός διευθυντής να υλοποιεί τις αποφάσεις της εκτελεστικής επιτροπής. Θα πρέπει ο πρόεδρος να κάνει αυτά που προβλέπονται για να υπάρξει ηρεμία».

Μα χαλάνε οι φιλίες για τέτοιους λόγους ρε παιδιά; Και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ