Ο γουρλής Κουτσιαύτης για τον ΠΑΟΚ, ο Σιδηρόπουλος και το δίδυμο Περράκη-Παπαδόπουλου στο Καραϊσκάκη

Ο γουρλής Κουτσιαύτης για τον ΠΑΟΚ, ο Σιδηρόπουλος και το δίδυμο Περράκη-Παπαδόπουλου στο Καραϊσκάκη

Τα «μηνύματα» των ορισμών του Μπένετ και το χιούμορ της ΚΕΔ…

Και εκεί που λες πως τα έχεις δει όλα; Έρχονται οι ορισμοί της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ από τον Μπένετ και δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις. Σε λίγες ώρες θα έχουμε σέντρα σε Καραϊσκάκη και Περιστέρι με τον Μπένετ να έχει φροντίσει να στείλει τα «μηνύματά» του. Πρώτα από όλα βεβαίως φρόντισε να επιβραβεύσει τον… κορυφαίο Σιδηρόπουλο (θα σφυρίξει στη Λιβαδειά, το Λεβαδειακός-Ιωνικός) για την εξαιρετική διαιτησία του στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ. Εκεί που μόνο… πιστόλι δεν βγήκε στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ αλλά ο… κορυφαίος δεν ασχολείται με «γουέστερν» και έδειξε σέντρα. Ξέρετε ποιος ήταν στο VAR; Ο Περράκης.

Ποιος είναι ο Περράκης. Ο διαιτητής που έβαλε ο Μπένετ για να σφυρίξει σήμερα στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης. Ο Περράκης που δεν είδε ούτε στο VAR το πιο ξεκάθαρο φάουλ όλων των εποχών στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ θα σφυρίξει στο Καραισκάκη, έτσι για τα μπράβο του. Δεύτερη φορά φέτος τον Ολυμπιακό (στο 2-0 με τον ΠΑΣ η πρώτη), τέταρτη για τον Αστέρα (Βόλος-Αστέρας 3-3, Λεβαδειακός-Αστέρας 1-1 και Αστέρας-Ιωνικός 1-0) με τον Περράκη να έχει στο VAR τον Παπαδόπουλο! Ναι, μάλιστα καλά θυμηθήκατε. Αυτό το δίδυμο ήταν στο Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1. Αλλά αντίστροφα. Ο Περράκης που δεν είδε στο VAR το φάουλ στο 0-1 του ΠΑΟΚ, ήταν στην ίδια θέση στη Λιβαδειά. Και.. έκαψε το βίντεο προσπαθώντας για 4 λεπτά να βρει κάτι για να μην μετρήσει το γκολ του Ανδρούτσου. Διαιτητής ήταν ο Παπαδόπουλος που έχει γράψει την δική του ιστορία σε ματς του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Φερνάντες δεν είναι η μοναδική χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΚ (vids)

Και το καλύτερο η ΚΕΔ του Μπένετ το κράταγε για το Περιστέρι. Ποιος θα σφυρίξει το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ; Ο Κουτσιαύτης που μάλιστα θα διαιτητεύσει για τελευταία φορά στην καριέρα του καθώς τον έπιασαν τα όρια ηλικίας και αναγκαστικά θα χαιρετίσει. Θα το κάνει όμως σε ματς του ΠΑΟΚ για τον οποίο είναι γουρλής! 9 φορές έχει σφυρίξει ματς του ΠΑΟΚ ο Κουτσιαύτης και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ισάριθμες νίκες! Ουάου που έλεγε και ο Γιάνης Βαρουφάκης!

Ο Κουτσιαύτης που πέρσι ως… άρχοντας της Τούμπας έδωσε 4 πέναλτι σε δύο ματς. Και τα 4 στον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ-Απόλλων 4-1 και ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 3-2 τα ματσάκια που ο Κουτσιαύτης έκανε το δικό του ρεκόρ…

Συνολικός απολογισμός για τον Κουτσιαύτη στην Τούμπα; Πέντε παιχνίδια στην Τούμπα σε όλη του την καριέρα και έξι πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για έπος! Και τώρα στο φινάλε της καριέρας του θα κρεμάσει την σφυρίχτρα του στο ματς του Περιστερίου. Έτσι, για το αντίο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ