Αποκαλυπτικός Γκατούζο για Λάτο!

Αποκαλυπτικός Γκατούζο για Λάτο!

Ο Τζενάρο Γκατούζο προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τον Τόνι Λάτο, που ακούγεται για τον Ολυμπιακό και το μέλλον του...

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο Τόνι Λάτο είναι ένας ποδοσφαιριστής που ακούγεται έντονα για τους ερυθρόλευκους, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr.

Ωστόσο, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι παρότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και να συνεργαστεί με τον Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί με τον αριστερό οπισθοφύλακα της Βαλένθια, όμως οι νυχτερίδες δεν έχουν δώσει κάποια απάντηση προς το παρόν στους πρωταθλητές Ελλάδας για τον ποδοσφαιριστή, παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος πιέζει για να φύγει.

Ο βασικός λόγος είναι ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος έχει τον Λάτο σε μεγάλη εκτίμηση και θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της Βαλένθια, ενώ υπάρχουν και αρκετοί τραυματισμοί αυτό τον καιρό στην ομάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός μάλιστα προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση του Ισπανού μπακ σε συνέντευξη Τύπου για το ματς Κυπέλλου της Βαλένθια. Συγκεκριμένα, ο Γκατούζο ξεκαθάρισε ότι του αρέσει πολύ ο Λάτο σαν ποδοσφαιριστής και πως τον υπολογίζει κανονικά όπως έδειξε και στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για αυτό και δεν θέλει να τον χάσει.

Παράλληλα, ο προπονητής της ισπανικής ομάδας υπογράμμισε ότι αν ήταν στο χέρι του θα τον κρατούσε στο ρόστερ, ενώ αποκάλυψε ότι του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης από τη διοίκηση του συλλόγου και πως περιμένουν απάντηση, με τον Γκατούζο να ξεκαθαρίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι είναι πολύ δύσκολο να μιλάει για χρήματα και διαπραγματεύσεις.

«Όλοι γνωρίζουν τον σεβασμό που τρέφω για τον Λάτο. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει στη μεσαία γραμμή και σε όλες τις θέσεις στα πλάγια. Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει πολύ. Έχω πει τι μπορεί να δώσει πολλά ο Τόνι σε αυτή την ομάδα, αλλά ο σύλλογος αποφασίζει για τα πάντα».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ισπανία αναφέρουν ότι οι δηλώσεις του Γκατούζο καθιστούν σαφές ότι δεν είναι ικανοποιημένος με την απόφαση που έχει πάρει η διοίκηση για τον Λάτο και προσπαθεί να την αλλάξει, την ώρα που ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους ενδιαφερόμενους, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ