Άρης: Στους δρόμους οι οπαδοί του για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία

Άρης: Στους δρόμους οι οπαδοί του για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία

Ο σύνδεσμος SUPER 3 κάλεσε τους οπαδούς του Άρη σε κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από τη μηχανοκίνητη πορεία την Κυριακή (22/1, 13.00), ενώ κόσμος θα παραβρεθεί και στην τελευταία προπόνηση πριν τον δεύτερο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί του Άρη δεν μένουν αμέτοχοι απέναντι στην τραγική αντιμετώπιση της ομάδας τους από τη διαιτησία και τα λάθη που γίνονται εις βάρος της από τους ρέφερι που ορίζονται από την ΚΕΔ. Ετοιμάζουν, μάλιστα, σειρά κινητοποιήσεων, αρχής γενομένης από το κάλεσμα που απεύθυνε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη, SUPER 3, για μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας την Κυριακή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα γίνει προσυγκέντρωση στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης. Ακόμα, μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν και άλλες κινητοποιήσεις, ενόψει και του δεύτερου προημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί του Άρη έστειλαν, μάλιστα και ξεκάθαρο μήνυμα προς όλα τα κόμματα, αναφέροντας ότι αν συνεχιστεί αυτή η αντιμετώπιση της ομάδας τους από την ΚΕΔ, δεν θα διστάσουν να παρεμποδίσουν τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις.

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστικές καταγγελίες Γάλλου ποδοσφαιριστή για τον Πανηλειακό και τον πρόεδρό του (pics)

Τέλος, οπαδοί του Άρη αναμένεται να βρεθούν και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας τους, πριν από τον κρίσιμο δεύτερο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων θέλουν να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας τους, στη μάχη που θα δώσουν για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ