Όταν θέλουν να παίξουν, παίζουν όπως συνέβη στην Αγγλία! (vid)

Όταν θέλουν να παίξουν, παίζουν όπως συνέβη στην Αγγλία! (vid)

Γουίγκαν και Κάρντιφ για την Τσάμπιονσιπ συμφώνησαν το ματς να κριθεί στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά. Η ΑΕΚ αποδείχθηκε στο Περιστέρι διαφορετική…

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επεδίωξε η ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της στην οποία τελικά παραδέχθηκε επισήμως πως ποτέ δεν υποστήριζε το σλόγκαν που ευαγγελιζόταν χρόνια περί διαφορετικότητας και ηθικής.

Όλα αυτά άλλωστε πήγαν περίπατο στο Περιστέρι με όσα συνέβησαν και την άρνησή της να αγωνιστεί απέναντι στον Ατρόμητο επειδή στη μια εστία το δοκάρι ήταν 2 εκατοστά πιο χαμηλά από το κανονικό επιδιώκοντας ξεκάθαρα να… θριαμβεύσει στις δικαστικές αίθουσες και να πάρει ένα… διαφορετικό τρίποντο αλά ΑΕΚ…

Διαβάστε επίσης: Ατρόμητος: «Η ΑΕΚ γνώριζε για τα δοκάρια»!

Μπορεί λοιπόν οι περισσότεροι να νομίζουμε πως αυτό που συνέβη στο Περιστέρι είναι άλλη μια ελληνική «επιτυχία» όμως πρόσφατα είχαμε ακριβώς το ίδιο σκηνικό στην Αγγλία. Στην Τσάμπιονσιπ, την δεύτερη τι τάξει κατηγορία της Αγγλίας τον Οκτώβριο του 2020 το ματς της Γουίγκαν με την Κάρντιφ διεξήχθη κανονικά παρότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στις εστίες.

Η μία εστία αποδείχτηκε πριν τη σέντρα πως ήταν ψηλότερη κατά δύο περίπου πέντε εκατοστά αλλά παραδόξως η Κάρντιφ δεν ήταν… ΑΕΚ. Δεν μπήκε καν στην διαδικασία να ζητήσει την ματαίωση του αγώνα όπως και ο διαιτητής.

Ομάδες και διαιτητής συμφώνησαν να παίξουν κανονικά καθώς καμία από τις δύο δεν θα αποκόμιζε πλεονέκτημα για ευνόητους λόγους. Η Κάρντιφ που μάλιστα νίκησε με 3-1 με το τρίτο γκολ να μπαίνει αφού η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα!

Στο Περιστέρι η ΑΕΚ απέδειξε πόσο διαφορετική είναι και πόσο πραγματικά την ενδιαφέρει να νικάει στο γήπεδο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ