Τότε θα γίνει γνωστή η απόφαση για το Ατρόμητος – ΑΕΚ

Τότε θα γίνει γνωστή η απόφαση για το Ατρόμητος – ΑΕΚ

Ποια αναμένεται να είναι η... τύχη του Ατρόμητος - ΑΕΚ...

Στο Περιστέρι ο διαιτητής Μανούχος και η ΑΕΚ αποφάσισαν να «τινάξουν» ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στον… αέρα, λόγω εκατοστών και με… μετροταινία. Ο απόλυτος εξευτελισμός και μια αναβολή που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, με το αποτέλεσμα του αγώνα να φαίνεται πως θα κριθεί στα δικαστήρια, με την Ένωση να επιζητάει μια… χάρτινη νίκη.

Πότε αναμένεται ωστόσο να παρθεί η οριστική απόφαση; Η υπόθεση αναμένεται να εξεταστεί αρχικά από τον αθλητικό δικαστή της Super League. Οι κλήσεις συνήθως γίνονται Τρίτη ή Τετάρτη και η εκδίκαση γίνεται μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο λόγω και των καιρικών συνθηκών που πλήττουν και την Αττική.

Η υπόθεση ωστόσο δεν αναμένεται να κλείσει εκεί, καθώς μετά την απόφαση της Super League (η οποία αναμένεται να γίνει γνωστή πολύ άμεσα), οι ομάδες θα έχουν το δικαίωμα έφεσης, η οποία εκδικάζεται από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ενώ το θέμα μπορεί να φτάσει μέχρι και το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (CAS).

Η υπόθεση πάντως δεν αναμένεται να «τραβήξει» πολύ, καθώς η βαθμολογία πρέπει να επικυρωθεί, όταν θα ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια στις 12 Μαρτίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ