Αν ο Παναθηναϊκός έπαιζε με την ΑΕΚ…

Αν ο Παναθηναϊκός έπαιζε με την ΑΕΚ…

Ο Βασίλης Δεκάρικος επιστρέφει και σοκάρει με τις αποκαλύψεις του! Τι θα γινόταν αν έπαιζε η ΑΕΚ βόλεϊ απόψε με τον ΠΑΟ; Μια ιστορία με μεζούρες, χαρτιά και… Γιαννάκηδες

Μια ιστορία θα σας πω για τον μπάμπη, τον μπάμπη τον φλου… Ουπς, αυτό είναι από άλλο τραγούδι. Μια ιστορία πάντως θα σας πω και έχει να κάνει με το βόλεϊ και τον… Τίγρη! Ναι κυρίες και κύριοι είναι αποκάλυψη! Όχι, μην παρασυρθείτε, δεν θέλει να μεταλλάξει το ευγενές άθλημα της πετοσφαίρισης ο Δημήτρης ο Μελισσανίδης αλλά για σκεφτείτε λιγάκι, έτσι λόγω της ημέρας, τι θα γινόταν αν στο κλειστό του Αγίου Θωμά δεν ήταν ο Ολυμπιακός αλλά η ΑΕΚ;

Διαβάστε επίσης: Βαρύ πρόστιμο σε Γιώργο Σαββίδη και ΠΑΟΚ από την ΕΕΑ

Αν δηλαδή έπαιζαν ημιτελικό για το CEV (σ.σ. μας χάρηκε πάλι όλη η Ευρώπη) ο ΠΑΟ με τον Ολυμπιακό, αλλά ο ΠΑΟ με την ΑΕΚ. Και γινόντουσαν όσα έγιναν πριν λίγη ώρα στον Άγιο Θωμά, με τα επεισόδια των οπαδών με την αστυνομία και όλα τα σχετικά που ακολουθήσαν με την αναβολή του αγώνα; Λοιπόν, ξεκινάω με φόρα (σ.σ. μουσική με ντραμς).

Η ΑΕΚ που είναι πιστή στην ιστορία της και δεν έχει αφήσει ένσταση για ένσταση και έφεση για έφεση έχοντας μια λατρεία στα… χαρτιά θα είχε ήδη πάρει θέση… μάχης για να «καθαρίσει» το ματσάκι όπως επεδίωξε να το «καθαρίσει» και στο Περιστέρι και έφαγε τα μούτρα της (sic) από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λιγκ.

Δεδομένα οι άνθρωποι της θα είχαν αργήσει το μέτρημα, ως γνωστόν άπαντες στην ΑΕΚ έχουν μαζί τους μια μεζούρα για παν ενδεχόμενο, για το ύψος στο φιλέ πριν, κατά την διάρκεια και μετά από τα επεισόδια τα δακρυγόνα, τις καρέκλες που έκαναν… παρα πέντε στο κλειστό και όλα τα υπόλοιπα κωμικοτραγικά για τα οποία όπως μας ενημέρωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και οι… γνωστοί λαλάκηδες φταίει η αστυνομία βεβαίως – βεβαίως (έχω και ρεπορτάζ ναούμε που λέει και ο Παράσχος).

Παράλληλα η ΑΕΚ θα είχε ήδη ζητήσει από τον παρατηρητή της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να κατακυρωθεί υπέρ της το ματς και να πάρει το ματς στα… χαρτιά, έτσι για την παράδοση και την πίστη στα ήθη και έθιμα του συλλόγου. Έτσι για να χαρεί και ο Τίγρης που γουστάρει τα… χαρτιά.

Βεβαίως, και αυτό θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα, ένας… Γιαννάκης θα περίμενε στην είσοδο των αποδυτηρίων τους διαιτητές για να τους πει «τελείωσε» και να περάσει το παρασύνθημα για την τύχη του αγώνα.

Πόσο πιο διασκεδαστικό θα ήταν αν αντί του Ολυμπιακού ήταν η ΑΕΚ στον Άγιο Θωμά το καταλαβαίνετε. Δυστυχώς για την ΑΕΚ που έχει λατρεία στα ματς στα… χαρτιά, στον Άγιο Θωμά ήταν ο Ολυμπιακός και ήταν ο πρώτος που είπε να κριθεί το ματς στο γήπεδο και όχι στο αγαπημένο «γήπεδο» της ΑΕΚ. Τα δικαστήρια… Θα το αντέξουμε και αυτό το χτύπημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ