Η ροζ ιστορία που ταράζει τα νερά της Super League: Η γυναίκα του winger, με τον (μεγάλο) αντίπαλο σέντερ φορ

Η ροζ ιστορία που ταράζει τα νερά της Super League: Η γυναίκα του winger, με τον (μεγάλο) αντίπαλο σέντερ φορ

Χαμός στη Super League με «τρελή» ροζ ιστορία...

Στα ντουζένια της η Super League τούτες τις ημέρες με τα ντέρμπι να έρχονται διαδοχικά το ένα μετά το άλλο και με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν το πρωτάθλημα. Πρέπει λοιπόν να βρω και εγώ ένα θέμα να… κάνω τη διαφορά, γιατί οι ποδοσφαιρικοί μας έχουν πάρει αμπάριζα. Και μιας και ψάξε-ψάξε κάτι θα βρεις; Να που έπεσε πάνω σε κάτι που από ότι κατάλαβα το συζητά όλη η Αθήνα (και όχι μόνο) αλλά μόνο… χαμηλόφωνο.

Χαμούλης λέει σε συγκεκριμένα αποδυτήρια μεγάλης ομάδας, με τα διαζύγια να έρχονται διαδοχικά το ένα πίσω από το άλλο. Το τελευταίο όμως έχει προκαλέσει πανικό. Γιατί ο winger παικταράς έμαθε ότι η γυναίκα του προτιμά τα γκολ ενός κλασικού σέντερ φορ, που είναι φίρμα στην ίδια πόλη, αλλά σε άλλα χρώματα.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Τώρα αρχίζουν τα (πολύ) δύσκολα

Να το πιστέψω; Μάλλον θα πρέπει. Διότι η κυρία λέει έχει ήδη φτιάξει τις βαλίτσες της και επέστρεψε στη (μακρινή) βάση της, μαζί με το παιδί της. Το είχε αφήσει λέει εδώ την πρώτη φορά που έφυγε, αλλά επέστρεψε και το πήρε.

Αν μπορώ να σου πω κάτι άλλο; Όχι, δεν μπορώ γιατί τα προσωπικά του κόσμου είναι δικά του (λέμε τώρα). Απλά να ξέρεις πως η ιστορία αυτή δεν συζητιέται μόνο σε μια ελληνική πόλη. Συζητιέται έντονα και σε μια πρωτεύουσα της Λατινικής Αμερικής. Από εκεί είναι άλλωστε όλοι τους. Και ο winger και ο σέντερ φορ και η όμορφη ξανθιά σύζυγος που άναψε φωτιές…

Για την συγκεκριμένη ιστορία ξέρουν πολλοί. Σε διάφορα αποδυτήρια. Και ξέρουν πολλά. Και επεισόδια που προηγήθηκαν σα να λέμε. Διότι δεν ήταν μόνος γκολτζής ο σέντερ φορ; Μπορεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ