H UEFA κάνει ρεζίλι τον Τζοβάρα- Ιδού το εκπαιδευτικό υλικό για τη φάση της αποβολής του 4΄ (vids)

H UEFA κάνει ρεζίλι τον Τζοβάρα- Ιδού το εκπαιδευτικό υλικό για τη φάση της αποβολής του 4΄ (vids)

Ποια η οδηγία των διαιτητών από την UEFA για το 4΄; Ο Μπένετ και ο Μάνταλος τι λένε για αυτό που έδωσε ο Τζοβάρας;

Αλλοίωση στη Νέα Φιλαδέλφεια, από τον διαιτητή Γιώργο Τζοβάρα. Και μάλιστα με τρόπο προκλητικό καθώς μόλις στο 4΄ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες κόντρα στην ΑΕΚ, από μια εφεύρεση του Έλληνα ρέφερι. Την ίδια που έστειλε στα αποδυτήρια τον Γκαρντάφσκι για ένα μαρκάρισμα στον Σέρχιο Αραούχο στη μεσαία γραμμή του γηπέδου.

Προβλέπει σχετικά η UEFA για φάσεις σαν αυτή. Και στέλνει οδηγίες στους διαιτητές όλων των Ομοσπονδιών για να υπάρχει ενιαία αντιμετώπιση. Οδηγίες που ο Στιβ Μπένετ και ο Σταύρος Μάνταλος προφανώς έχουν την υποχρέωση να μεταφέρουν στους διαιτητές της Super League. Είτε λοιπόν ο Τζοβάρας δεν είναι ενημερωμένος, άρα ακατάλληλος για τη Super League. Είτε αυτό που έδωσε θα πρέπει να τον βάλει για τα καλά στο ψυγείο.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Ανησυχία για Λιβάι Γκαρσία (vid)

Ποια είναι η οδηγία της UEFA; Αυτή που προκύπτει από το παράδειγμα της αναμέτρησης του Ερυθρού Αστέρα με τη Μίλαν. Ένα ματς Europa League, Φλεβάρη του 2021. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Στο 10΄ της αναμέτρησης ο Κρούνιτς της Μίλαν μαρκάρει στη μεσαία γραμμή του γηπέδου άτσαλα τον Κάνγκα των γηπεδούχων. Τον πετυχαίνει μάλιστα στον αχίλλειο. Διαιτητής ο δικός μας Τάσος Σιδηρόπουλος (ναι, ο… κορυφαίος) που δεν δίνει τίποτα πέρα από φάουλ. Η UEFA λοιπόν έχει «κόψει» αυτή τη φάση, και την μοιράζει στους διαιτητές για την «λάθος» αντιμετώπιση από τον έλληνα ρέφερι. «Είναι κίτρινη κάρτα» λέει η UEFA.

Δείτε τώρα ξανά την φάση της Νέας Φιλαδέλφειας από την οποία αποβλήθηκε ο Γκαρντάφσκι και ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με 10 παίκτες από το 4΄ σε μια υπόδειξη «αλλοίωση» αποτελέσματος.

Κάνει νόημα μάλιστα ο Τζοβάρας ότι το.. μίλησε και με το VAR, με τον περίφημο Κουμπαράκη ο οποίος προφανώς και συμφώνησε μαζί του. Δείτε και τα συμπεράσματα δικά σας για όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Super League. Στο πρωτάθλημα της ΚΕΔ του Στιβ Μπένετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ