Το… παραμύθι του Αστέρα

Το… παραμύθι του Αστέρα

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα των Αρκάδων.

Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια ομάδα μοντέλο, που την ζήλευαν όλοι για την οικονομική της ευρωστία. Με τα αφεντικά να κάνουν μπίζνες σε ΗΑΕ, Βενεζουέλα, Κίνα και όπου αλλού υπάρχουν πετρέλαια, επένδυαν σωρηδόν στον μικρό και άγνωστο τον πρώτο καιρό Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες χάρη στα πετροδολάρια έφεραν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στον Μοριά, αναρριχήθηκαν γρήγορα στο δέντρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συμμετείχαν δυο φορές σε όμιλο του Europa League, διεκδίκησαν το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό αλλά τα τελευταία τρία χρόνια πηγαίναναν από το κακό στο χειρότερο. Φέτος με την έλευση του Σάββα Παντελίδη, η ομάδα έχει επιστρέψει σε τροχιά Ευρώπης αλλά η… κάνουλα είναι πλέον κλειστή.

Με μηδενικό βάθος στον πάγκο, μια μεταγραφή (δανεισμός) για τα μάτια του… κόουτς τον Γενάρη, μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές, ο Αστέρας έχει πάψει να θυμίζει την ομάδα μοντέλο του παρελθόντος. Αυτή που ήταν ελκυστική κυρίως για οικονομικούς λόγους από όλους τους ποδοσφαιριστές.

Πλέον από το εσωτερικό της ομάδας βγαίνουν άσχημες φήμες και όσοι ποδοσφαιριστές βολιδοσκοπούνται είναι πάρα πολύ προσεχτικοί και το σκέφτονται δυο και τρεις φορές πριν συμφωνήσουν. Επίσης τα ποσά με τα… πολλά μηδενικά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το καλοκαίρι προβλέπεται δύσκολο για τον Αστέρα και τους ανθρώπους του στο μεταγραφικό σαφάρι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ