Παναθηναϊκός: Ο Βιλντόζα, ο Αντετοκούνμπο και το νέο τραγούδι του Γιαννακόπουλου (vid)

Παναθηναϊκός: Ο Βιλντόζα, ο Αντετοκούνμπο και το νέο τραγούδι του Γιαννακόπουλου (vid)

Η φημολογία για Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο, το «κλείσαμε και άλλον» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το μπάτζετ και το νέο τραγούδι «μέχρι τέλους» του Νίνο!

Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανεβάζει το μπάτζετ στα 13 εκατομμύρια ευρώ, με στόχο να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα διεκδικήσει τίτλους και διακρίσεις. Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Σάνι Μπετσίροβιτς, όπως ενημερωθήκατε χθες από to10.gr, έχει αρχίσει ήδη επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ενόψει του καλοκαιριού και προσπαθεί να τους «κλείσει» για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Εφές ώρα μηδέν: Παλεύει για την «επιβίωσή» της στο Βερολίνο και βλέπουμε…

Οι επαφές των ανθρώπων του Τριφυλλιού με παίκτες είναι καθημερινές, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μάλιστα, συχνά πυκνά να αποκαλύπτει μέσω των social media τα deals που επιτυγχάνουν οι συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό. «Θα το πω στους 2.500 που είμαστε μέσα. Κλείσαμε κι άλλον σήμερα. Step 5 done. Είναι step 5 όνομα και πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά χθες σε live στο Instagram, χωρίς, όμως, να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για τον παίκτη που έκλεισαν οι Πράσινοι ενόψει της νέας σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα, πάντως, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής σέντερ τον περασμένο Δεκέμβριο μετακόμισε στην Τουρκία για την Φενερμπαχτσέ του Ιτούδη, αλλά είναι προβληματισμένος με τον χρόνο συμμετοχής που έχει μέχρι τώρα και πιθανότατα στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει. Είναι αναμφίβολα μια περίπτωση που αρέσει στον Παναθηναϊκό, καθώς πρόκειται για Ελληνα, εξελίξιμο και χωρίς αμφιβολία για έναν ικανότατο σέντερ, που εάν δουλέψει με έναν προπονητή τοπ επιπέδου, μπορεί να βελτιωθεί και να κάνει σπουδαία πράγματα.

Μια περίπτωση που αναμφίβολα θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, εάν δεν έχει ήδη απασχολήσει το Τριφύλλι. Εντονη φημολογία, όμως, έχει αναπτυχθεί γύρω και από το όνομα του Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντινός γκαρντ επέστρεψε στην Ευρώπη τον περασμένο Οκτώβριο για τον Ερυθρό Αστέρα και μέχρι τώρα σε 24 αναμετρήσεις στην Euroleague έχει μέσο όρο 13.1 πόντους, 2.2 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 12.3 στο ranking.

Ενας πάρα πολύ ποιοτικός γκαρντ, ο οποίος εάν αποκτηθεί θα κάνει τη διαφορά στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού, αφού έχει όλα τα στοιχεία για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας που θα κάνει το Τριφύλλι για να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις και να διεκδικήσει τίτλους στην Ελλάδα, αλλά και τη συμμετοχή του στο Final 4 της Euroleague.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι πριν από λίγες ημέρες ο Αργεντινός είχε αναφερθεί στην έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομά του και τον Παναθηναϊκό, διαψεύδοντας όσα ακούγονται. «Το τηλέφωνό μου χτυπούσε και όλοι με ρωτούσαν γι’ αυτό. Τηλεφώνησα αμέσως στον ατζέντη μου και έμεινε έκπληκτος. Ήταν η πρώτη φορά που το άκουσε». Για να φύγει από τον Ερυθρό Αστέρα ο Βιλντόζα, θα πρέπει να «σπάσει» το συμβόλαιό του, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

«Για να είμαι ξεκάθαρος, ναι, θα ήθελα να μείνω εδώ και την επόμενη σεζόν. Έχω και άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει το καλοκαίρι, θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα. Θα δούμε, αλλά θέλω να μείνω», είχε αναφέρει επίσης.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε story στο Instagram, στο οποίο βρίσκεται σε ένα studio ηχογράφησης, μαζί με τον τραγουδιστή Νίνο. Στο βίντεο ακούγεται η φράση «με ρωτάνε μέχρι που θα το πάω, θα το πάω μέχρι τέλους». Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού είχε ζητήσει από το Νίνο να του φτιάξει ένα τραγούδι που θα έχει μέσα το «μέχρι τέλους».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ