Θαυμάστε τον κορυφαίο

Θαυμάστε τον κορυφαίο

Το έκανε το «θαύμα» του και πάλι ο γνωστός «κορυφαίος»… εξυγιαντής Σιδηρόπουλος!

Βιβλίο γράφεις για την αφεντιά του. «Γνήσιο τέκνο» της… εξυγίανσης, ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Ο διαιτητής που σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ απέβαλλε λάθος ποδοσφαιριστή, ο «κορυφαίος» για τα «παπαγαλάκια» των «εξυγιαντών». Ο ένας και μοναδικός Τάσος Σιδηρόπουλος. 

Αυτή την φορά ο… κορυφαίος Έλληνας ρέφερι έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό εκεί όπου οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με 2-2. 

Διαβάστε επίσης: Κουτσιαύτης: «Επρεπε να αποβληθούν Μουκουντί και Βίντα»

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος έδωσε… ρεσιτάλ με αποφάσεις οι οποίες καθόρισαν το αποτέλεσμα και δημιούργησαν διαφορετικά δεδομένα στην βαθμολογία των playout της Superleague.

Οι Βοιωτοί φωνάζουν (δικαιολογημένα) για τα φαλτσοσγυρίγματα του… κορυφαίου ο οποίος για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στερώντας τρεις πολύτιμους βαθμούς από τον Λεβαδειακό σε έναν αγώνα στον οποίο κρίνονταν οι κόποι μιας χρονιάς.

Αρχικά για την αποβολή του Κολοβού ο οποίος έπρεπε να πάρει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο ο Λεβαδειακός ήταν μπροστά με «αέρα» δύο τερμάτων.

Επιπλέον οι ιθύνοντες του Λεβαδειακού φωνάζουν για τα λεπτά των καθυστερήσεων τα οποία έφτασαν τα 20 συνολικά!

Δηλαδή, κάτι λιγότερο από το 1/3 της συνολικής διάρκειας ενός αγώνα. Οκτώ λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο 45λεπτο και άλλα 12 λεπτά στο δεύτερο.

Τέλος, πολλά δείχνει και η απόφαση του Σιδηρόπουλου να δώσει ένα πέναλτι για το οποίο αν και -αρχικά- επέμενε στην απόφασή του, τελικά το πήρε πίσω έπειτα από την χρήση του VAR.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ