Τι συμβαίνει με το Άρης-ΑΕΚ: Τώρα άλλαξαν και τον επόπτη δίχως να πουν το παραμικρό

Τι συμβαίνει με το Άρης-ΑΕΚ: Τώρα άλλαξαν και τον επόπτη δίχως να πουν το παραμικρό

Ολα τα παράξενα μαζεμένα στο Αρης - ΑΕΚ.

Πολύ παράξενη ιστορία αυτό το ΆρηςΑΕΚ που έρχεται αύριο βράδυ. Και ας έχουν πέσει όλοι πάνω στο ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός και την περιπέτεια των Πράσινων που μετέθεσε για ένα 24ωρο την αγωνιστική δράση.

Παράξενη και μάλιστα με στόματα ερμητικά κλειστά. Διότι προ ημερών ο Μπένετ «σπάζοντας» τη συμφωνία κυρίων που υπήρχε για τα ματς των πέντε μεγάλων έβαλε με το έτσι θέλω Έλληνα διαιτητή (Φωτιά). Παράξενη γιατί στο VAR εμφανίστηκε ο Διαμαντόπουλος, πρωταγωνιστής στην ιστορία με τον Πάβελ Ρατσκόφσκι και τελικά διαιτητής του ΑΕΚ-Άρης στον πρώτο γύρο των playoffs. Παράξενη γιατί πριν από λίγο δίχως εξηγήσεις η ΚΕΔ άλλαξε και έναν επόπτη του ματς βάζοντας τον Κούλα Χασάν στη θέση του Πολυχρόνη Κωσταρά.

Διαβάστε επίσης: Μαντί Καμαρά – Η εξέλιξη που αλλάζει το μέλλον του στη Ρώμη και ο Ολυμπιακός

Θυμίζουμε ότι εκείνη η «αντικατάσταση» των Πολωνών διαιτητών πριν το ΑΕΚ-Άρης, σύμφωνα με την ΕΠΟ έγινε με τις δύο ομάδες να δίνουν το «οκ». Δεν ήταν δηλαδή μόνο η Ένωση που θέλει αλλά δεν μπορεί να κρύψει την επιθυμία της για Έλληνες ρέφερι. Ήταν και ο Άρης που με τον τρόπο του συνέβαλε σε αυτή την ακατανόητη υπόθεση. Ο ίδιος Άρης που δεν έχει πει τσιμουδιά όλες αυτές τις ημέρες που του στέλνουν στο «Βικελίδης» των Φωτιά αλλά και τον Διαμαντόπουλο από τον οποίο είχαν μεγάλα παράπονα στον πρώτο γύρο.

Μήπως ο τουρίστας Μπένετ ή έστω ο πραγματικός επικεφαλής της ΚΕΔ, ο Μάνταλος, έχουν ξανά κάποιο χαρτί με υπογραφές από τις δύο ΠΑΕ προκειμένου να κάνουν ότι τους καπνίσει με αυτόν τον ορισμό; Και αν ναι, μήπως είμαστε μπροστά σε ένα πολύ ενδιαφέρον δεδικασμένο που αν οι ομάδες τα βρίσκουν για τους διαιτητές έχουν και ορισμό της αρεσκείας τους; Παράξενα πράγματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ