Άρης: Αμφίβολος ο Φαμπιάνο, δύσκολο του Πάλμα

Άρης: Αμφίβολος ο Φαμπιάνο, δύσκολο του Πάλμα

Την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Βραζιλιάνου στόπερ στο αυριανό (8/5) ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει έχει ο Πάλμα, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Η μετάθεση του αγώνα με την ΑΕΚ κατά μία μέρα (ορίστηκε, τελικά, για αύριο, 8/5) φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξει τα δεδομένα, σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Λουίς Πάλμα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα ταλαιπωρείται από εμπύρετη γαστρεντερίτιδα και λαμβάνει θεραπευτική αγωγή, ενώ εκτός απροόπτου θα μείνει εκτός αποστολής.

Αντίθετα, ο Τόλης Τερζής θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να διαπιστώσει αν μπορεί να συμπεριλάβει τον Φαμπιάνο, στην αποστολή του αυριανού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης. O Βραζιλιάνος αμυντικός ακολούθησε και χθες (6/5) συντηρητικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Διαβάστε επίσης: Το μυθικό «γλέντι» του Καραπαπά στην ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου (pic)

Ο Ιτούρμπε έχει το προβάδισμα για να καλύψει το κενό της διαφαινόμενης απουσίας του Πάλμα στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, ενώ στη θέση αυτή δοκιμάστηκε και ο Καμάτσο. Ακόμα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Καμαρά, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του, στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ