Για… Ελμπασάν καλά πηγαίνω;

Για… Ελμπασάν καλά πηγαίνω;

Ο Βασίλης Δεκάρικος επιστρέφει και μπαίνει στο… βανάκι για το Κύπελλο Μπαλτάκος 2023!

Λένε πως σήμερα το μεσημέρι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα την έδρα του τελικού Κυπέλλου Μπαλτάκου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαίου.

12 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ημέρες πριν… η ΕΠΟ του Μπαλτάκου απειλεί πως θα ανακοινώσει έδρα!

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από την UEFA: Παίρνουν τον τελικό του Champions League από την Πόλη;

Ανατριχιάζει η αφεντιά μου! Εγώ, ο Βασίλης ο Δεκάρικος τρέμω στην ιδέα της τρομερής οργάνωσης που αναδεικνύεται από τις χειρουργικές κινήσεις της ΕΠΟ του κορφαίουΜπαλτάκου! Εντυπωσιακό κυρίες και κύριοι! 12 ολόκληρες μέρες πριν λένε πως είναι πιθανό να αποφασίσουν οριστικά για 100η φορά μέσα στη σεζόν.

Το οριστικά βλέπετε έχετε μια διαφορετική έννοια για τους βλαχοπρόεδρους (sic) στο Πάρκο Γουδή. Οριστικά ήταν και στο Πανθεσσαλικό αλλά τελικά το άλλαξαν. Οριστικά ήταν και στην Λευκωσία αλλά τελικά έμειναν με την ανακοίνωση στο χέρι (sic).

Το… βανάκι για το Κύπελλο Μπαλτάκου βλέπετε έχει κάνει τον γύρο του κόσμου σε παραπάνω κατά πολύ από τις 80 μέρες. Αλλά πριν θυμίσω το θαυμαστό ταξίδι της… Μπαλτάκος εξπρές που μάλιστα έχετε και θέμα στα ρόιτερς και στις εκιπ για το… μεγαλείο της οργάνωσης τους, πάμε να δούμε τι θα αποφασίσουν οριστικά και αμετάκλητα πάντα οι βλαχοπρόεδροι στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στις 2 το μεσημέρι, sharp!

Λένε τα ρεπορτάζ, πως υπάρχουν δύο επιλογές. Το Πανθεσσαλικό όπου ο Μπέος έχει βγάλει στο κλαρί, και με το δίκιο του, την ΕΠΟ και παρότι το… Μπαλτακιστάν λέει ότι «βράζει» κάθεται προσοχή στον Δήμαρχο γιατί δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς.

Δεύτερη επιλογή; Το μαγευτικό Ελμπασάν! Ναι, η πόλη των 130 χιλιάδων, νοτίως των Τιράνων στην Αλβανία. Στο ««Ελμπασάν Αρένα» που ανακατασκευάστηκε το 2014 και έχει χωρητικότητα 13.000 θεατών. Μιλάμε για μια ακόμη ΕΠΙΚΗ επιλογή Μπαλτάκου και λοιπών βλαχοπρόεδρων της ΕΠΟ. Στο τιμημένο και ξακουστό Ελμπασάν θα γραφτεί ιστορία εφόσον το μεσημέρι επιλεγεί. Τώρα αν στην πορεία η Αλβανική Αστυνομία πει άλλα δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει το ταξίδι! Υπάρχουν άλλωστε μέρες για να παρθεί μια άλλη επιλογή.

Μέχρι και τις 22 Μαίου προλαβαίνουν να αποφασίσουν. Αλλά επανέρχομαι. Το Ελμπασάν πραγματικά είναι η επιλογή που θα μείνει στην ιστορία για το…Μπαλτακιστάν. Θα είναι σίγουρα γιορτή, και ένα βηματάκι μπροστά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για έναν τελικό που πραγματικά είναι ο πιο συναρπαστικός όλων των εποχών πριν καν γίνει!

Ζήστε λίγο την μαγεία μαζί μου μπαίνοντας με… τεχνητή νοημοσύνη στο βανάκι του Μπαλτάκου!

1η Φεβρουάριου στην Γερμανία, 9 Φεβρουαρίου στην Αγγλία, 13 Φεβρουαρίου Αυστραλία! 10 Απριλίου στη Λευκωσία με επίσημη ανακοίνωση, 18 Απριλίου στο ΟΑΚΑ! 24/4 Πανθεσσαλικό, 27/4 Λάρισα, 2 Μαίου Λαμία ή Αγρίνιο! 4 Μαίου Μυτιλήνη, 6/5 Λευκωσία, 7/5 Βελιγράδι, 8/5 Τίρανα, 9/5 Πολωνία, 11/5 Πανθεσσαλικό ή Ελμπασάν! Αυτό δεν είναι Κύπελλο, το happy traveler είναι με τον Μπαλτάκο guest star!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ