Συνεχίζεται το φιάσκο της ΕΠΟ: «Συμφωνία για τελικό στο ArcelorMittal Park»

Συνεχίζεται το φιάσκο της ΕΠΟ: «Συμφωνία για τελικό στο ArcelorMittal Park»

Νέα δεδομένα για τον τελικό του Κυπέλλου.

Η κατρακύλα της ΕΠΟ συνεχίζεται. Σε όλα τα επίπεδα. Πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου και ακόμα να μάθουμε την ημερομηνία και το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου.

Το ένα φιάσκο διαδέχεται το άλλο για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που έχει πάρει… σβάρνα όλα τα γήπεδα της χώρας και του εξωτερικού για την διεξαγωγή του τελικού.

Διαβάστε επίσης: Γιατί το Κάουνας θα είναι εντός έδρας Final Four για τον Ολυμπιακό

Ο διασυρμός της ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου δεν έχει τελειωμό και αυτή τη στιγμή, δύο είναι τα πιθανότερα σενάρια: Είτε ο τελικός να διεξαχθεί στην Πολωνία είτε να… επιστρέψει στο Πανθεσσαλικό, αν και εφόσον υπάρξει συμφωνία με τον Αχιλλέα Μπέο.

Με την περίπτωση του Πανθεσσαλικού να βρίσκεται στον αέρα, οι άνθρωποι της ΕΠΟ έχουν κάνει άνοιγμα στην πολωνική Ομοσπονδία.

Μάλιστα, με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5, ο δήμαρχος του Σοσνόβιετς, Αρκάντιους Τσεσνίσκι, αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία για τη διεξαγωγή του τελικού στο γήπεδο της Ζαγκλέμπιε.

Συμφωνήσαμε να διεξαχθεί ο τελικός στο »ArcelorMittal Park» με την παρουσία μέχρι 1000 φιλάθλων. Στόχος μας είναι να διαφημίσουμε το σύγχρονο αθλητικό κέντρο μας και το γήπεδο».

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι είναι σε αναμονή για την οριστική απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ την Παρασκευή.

«Είναι πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή να φιλοξενήσουμε τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε δύο δημοφιλείς ελληνικές ομάδες, γιατί υπάρχουν Πολωνοί παίκτες, που παίζουν στη χώρα σας. Δεν είναι η πρώτη φορά, που θα συμβεί κάτι τέτοιο. Το κάνουν και οι Ισπανοί, να παίζουν τελικό σε άλλη χώρα.

Εμάς μας ενδιαφέρει αυτός ο αγώνας, γιατί θέλουμε να διαφημίσουμε το νέο αθλητικό μας κέντρο, που περιλαμβάνει το γήπεδο, το κλειστό γήπεδο, που φιλοξένησε αγώνες της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Πολωνίας και θα φιλοξενήσει της ομάδας βόλεϊ, ενώ έχει και μία αίθουσα χόκεϊ.

Θέλουμε να το κάνουμε όσο πιο γνωστό γίνεται, γιατί είναι από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα. Έχουν γίνει συζητήσεις της ΕΠΟ με την πολωνική ομοσπονδία και περιμένουμε την απόφαση την ΕΠΟ την Παρασκευή. Η συμφωνία είναι για παρουσία 1000 ατόμων με διαπίστευση λόγω του τοπικού, αυστηρού νόμου», τόνισε και κατέληξε: «Παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο και ελπίζω η εθνική Πολωνίας με τον Σάντος, ο οποίος έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, να πετύχει κάποια στιγμή αυτό που πέτυχε και η εθνική Ελλάδας το 2004».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ