Μπέος για ΕΠΟ: «Πρέπει να με αγαπάνε οι που#@νες»

Μπέος για ΕΠΟ: «Πρέπει να με αγαπάνε οι που#@νες»

Επικές ατάκες από τον Αχιλλέα Μπέο για την ΕΠΟ και τον τελικό του Κυπέλλου.

Ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται να δώσει το Πανθεσσαλικό για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ είναι ο Αχιλλέας Μπέος.

«Ας πάνε να κάνουν τον τελικό στο Τζιμπουτί. Δεν δίνω το γήπεδο, γιατί είδαμε στο διαδίκτυο ότι έκλειναν ραντεβού θανάτου μπροστά στο δημαρχείο του Βόλου. Γιατί να κάνω μπάχαλο την πόλη μου, να σπάνε, να ρημάζουν οι χούλιγκανς εισαγωγής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος στον Focus FM.

Διαβάστε επίσης: Λουτσέσκου, Πινέδα, Μπρινιόλι: Το τρένο της μεγάλης φυγής… σφυρίζει

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ας πάνε να κάνουν τον τελικό στο Τζιμπουτί. Δεν δίνω το γήπεδο, γιατί είδαμε στο διαδίκτυο ότι έκλειναν ραντεβού θανάτου μπροστά στο δημαρχείο του Βόλου. Γιατί να κάνω μπάχαλο την πόλη μου, να σπάνε, να ρημάζουν οι χούλιγκανς εισαγωγής; «Πρέπει να με αγαπάνε οι που#@νες, δεν εξηγείται διαφορετικά, να γυρίζουν πάλι σε μένα και στο Πανθεσσαλικό. Εχω δηλώσει ότι αυτή τη στιγμή, το ποδόσφαιρο έχει τοξικότητα και μεγάλη ευθύνη έχουν αυτοί όλοι. Το Πανθεσσαλικό δεν το δίνω, τους έχω και μια άλλη πρόταση, αλλά την αφήνω τελευταία. Να φέρω ένα αεροπλανοφόρο και να γίνει ο τελικός πάνω σε αυτό, μέσα στον Παγασητικό! Γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό να τελειώνουμε; Όλοι πρέπει να το καταλάβουν ότι αυτή είναι η λύση».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το επερχόμενο ματς του Βόλου με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena»,. «Ακόμη δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Πρέπει να νικήσει και τον Βόλο η ΑΕΚ, που θέλει να κάνει φιέστα, αλλά ξέρετε πόσες φιέστες χάλασαν από μικρότερες ομάδες; Εμείς θα πάμε με νέα παιδιά, που θέλουν να δείξουν πράγματα στον προπονητή μας και αυτό θα το δείτε την Κυριακή. Θα είναι ανταγωνιστικοί και θα παίξουν για να νικήσουν. Αν τους υποτιμήσουν οι αντίπαλοι, θα την πατήσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ