Ατρόμητος : Ο «τσουχτερός» Ντιγκινί…

Ατρόμητος : Ο «τσουχτερός» Ντιγκινί…

Οι απαιτήσεις του Γάλλου που σόκαραν τον Αγγελόπουλο.

Ο Ατρόμητος αποτέλεσε την ομάδα έκπληξη της φετινής Super League αλλά το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» στο Περιστέρι αφού το μεγαλύτερο μέρος του κορμού θα τραβήξει προς άλλες πολιτείες.

Πέρα από τους τέσσερις δανεικούς (Ουάρντα, Χατζηισαϊα, Ρισβάνη, Γιαννούλη), ο Γιαννιώτης βρίσκεται στον αέρα αφού παίζει σοβαρά η επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ο Νταουντά έχει πάρει την απόφαση του να φύγει και ο Ντιγκινί επηρεασμένος και από το χατ τρικ του απέναντι στον Πλατανιά, ζητάει τον ουρανό με τ’ άστρα.

Την εβδομάδα που μας πέρασε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, ο Γιάννης Αγγελόπουλος είχε μια πρώτη επαφή με τον Γάλλο επιθετικό. Ο Ντιγκινί έχει πετύχει φέτος εννέα γκολ σε συνολικά 33 ματς και είναι ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα έναντι οχτώ του Ουάρντα (σύνολο 11 με τα ματς κυπέλλου). Σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιο του, συμπληρώνει τα 30 του χρόνια και η φετινή πορεία του Ατρομήτου σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα του, του έχουν δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες.

Αυτή την στιγμή το συμβόλαιο του κυμαίνεται λίγο πάνω από τις 100.000 ευρώ και για αρχή συζητάει για διετές συμβόλαιο που θα φτάνει το μισό εκατομμύριο με τα μπόνους! Καταλαβαίνεται ότι στον Ατρόμητο σοκαρίστηκαν με αυτή την εξέλιξη (διπλασιασμός αμοιβής) και ήδη έχουν αρχίσει να αναζητούν άλλες λύσεις αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να καλύψουν τα θέλω του Γάλλου επιθετικού. Φυσικά θα παρακολουθούν την περίπτωση του και θα επανέλθουν εφόσον τον δουν ότι δεν βρίσκει ομάδα και ρίχνει αισθητά τις απαιτήσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ