ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η μαύρη λίστα του Λουτσέσκου – Ποιοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η μαύρη λίστα του Λουτσέσκου – Ποιοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου

Πολλοί οι παίκτες που θα κουνήσουν μαντήλι από τον ΠΑΟΚ.

Οπως ξεκίνησε, έτσι και ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον ΠΑΟΚ: Με αποτυχία. Το καλοκαίρι ήταν το κάζο στην Ευρώπη με την Λέφσκι Σόφιας και τώρα ο χαμένος τελικός με την ΑΕΚ των 10 παικτών. Τα πάντα πήγαν λάθος στους «ασπρόμαυρους» που τερμάτισαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα αναγκαστούν να προβούν σε σαρωτικές αλλαγές.

Ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα… βουνό να ανέβει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μέσα στο κατακαλόκαιρο θα ξεκινήσει η προετοιμασία και με τα εμπόδια για τους ομίλους του Conference να είναι τρία. Δύσκολες καταστάσεις για τους «ασπρόμαυρους», που είδαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χάνει τα… αυγά και τα πασχάλια στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Οι δύο κινήσεις που θα καθορίσουν τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν

Το κλίμα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι κάτι παραπάνω από βαρύ, ενώ εκνευρισμός επικρατεί και στις τάξεις των οπαδών. Οι πάντες πήραν μια… γεύση και μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος του βορρά χρειάζεται μπόλικες αλλαγές και προς σε αυτήν την κατεύθυνση προτίθεται να κινηθεί.

Την πόρτα της εξόδου θα την περάσουν αρκετοί από τους τωρινούς παίκτες, με τη λίστα των αποχωρήσεων ολοένα και να μεγαλώνει. Ο ΠΑΟΚ βαδίζει προς ολικό rebuilding και μέσα στη βδομάδα αναμένεται να επισημοποιηθεί το τέλος με τους Γιάσμιν Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Νέλσον Ολιβέιρα. Φυσικά, για διαφορετικούς λόγους αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία και με τους τέσσερις παίκτες. Ο Σλοβένος ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας την εφετινή σεζόν, ενώ το όνομα του Μαροκινού μεσοεπιθετικού βρισκόταν μονίμως σημειωμένο στο ιατρικό δελτίο. Από την άλλη, θεωρείται πως έκλεισε ο κύκλος του 35χρονου, ενώ ο Πορτογάλος επιθετικός δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και παίκτες με συμβόλαιο που αναμένεται να τοποθετηθούν στη… βιτρίνα των πωλήσεων. Πρώτος στη μαύρη λίστα του Λουτσέσκου βρίσκεται ο Τόμας Μουργκ που αμείβεται με 700.000 ευρώ το χρόνο, ενώ απογοήτευση υπάρχει και για το πουλέν του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Τον Τέιλορ. Που ο ΠΑΟΚ τον έδεσε με τετραετές συμβόλαιο!

Αρκετές προσθαφαιρέσεις αναμένεται να υπάρξουν και στην αμυντική γραμμή, με το μέλλον των Κάργα και Νάσμπεργκ να είναι κάτι παραπάνω από δυσοίωνο. Πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να παραχωρηθεί τουλάχιστον ένας από τους δύο. Γενικά, στα στόπερ του Δικεφάλου επικρατεί χάος, καθώς μπορεί να βρει κανείς πέντε παίκτες (Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Κάργας, Μιχαηλίδης), εκ των οποίων οι τρεις είναι αριστεροπόδαροι.

Γρίφος για δυνατούς λύτες η κατάσταση στον ασπρόμαυρο πλανήτη με την επόμενη μέρα να προμηνύεται δύσκολη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πάρει… σκούπα και μένει να φανεί που θα σταματήσει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ