AEK: Νικολά Ντιγκινί και… ρέστα, με τα λεφτά του Λάζαρου

AEK: Νικολά Ντιγκινί και… ρέστα, με τα λεφτά του Λάζαρου

Η πρόταση του Μπρούνο Τσιρίλο στην ΑΕΚ για τον Γάλλο επιθετικό του Νικολά Ντιγκινί, και η πρώτη αντίδραση της Ένωσης.  

Νικολά Ντιγκινί: Από τους πολύ καλούς επιθετικούς της φετινής σεζόν. Και από τους καλύτερους του Ατρόμητου σε μια ονειρική σεζόν για την ομάδα του Περιστερίου που πιθανότατα έπαιξε τη καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα. Ο αθόρυβος κύριος των 10 γκολ και 7 ασίστ στον φετινό μαραθώνιο. Ο Γάλλος που ισορροπούσε τις πτέρυγες απέναντι από το φαινόμενο Ουάρντα, ή που όταν χρειάζονταν στέκονταν στην κορυφή της επίθεσης δίνοντας και γκολ αλλά κυρίως εκείνο το παιχνίδι από μέσα προς τα έξω, που άνοιγε διαδρόμους και τον δρόμο για την αντίπαλη εστία.

Ακριβώς τριάντα ετών είναι ο Ντιγκινί, ο οποίος συμπλήρωσε στην Ελλάδα μια τετραετία (ήρθε καλοκαίρι του 2014 για τον Πανθρακικό). Μια διαδρομή συνέπειας με 93 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ, μπόλικα γκολ (22) αλλά και ασίστ (12) με αποκορύφωμα βεβαίως το φετινό. Που το… πάμε; Εκεί που το πάει ο ατζέντης του για την Ελλάδα. Ο Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος πιστεύει ότι για τον Ντιγκινί αυτό το καλοκαίρι είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Ακριβώς στα τριάντα του χρόνια. Ο Γάλλος είναι ελεύθερος και ο ατζέντης του τον έχει ήδη προτείνει στην ΑΕΚ η οποία αναπόφευκτα έχει αρχίσει και σκέφτεται για το δεξί της άκρο, τη… ζωή μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Τον έχει βάλει ήδη ο Τσιρίλο στο τραπέζι τον Ντιγκινί, και η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι η ΑΕΚ την κρατά αυτή την περίπτωση. Θέλει να την έχει ανάμεσα στις επιλογές της. Έτοιμος παίκτης, που ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα πολύ καλά, που παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Και κυρίως που μια ενδεχόμενη απόκτηση του, θα στοιχίσει λιγότερα από το φετινό συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο Λάζαρος φέτος είχε 240.000 συμβόλαιο. Ο Ντιγκινί έπαιρνε στον Ατρόμητο κάτι λιγότερο από 100 χιλιάδες. Στο πρώτο ραντεβού με τους Περιστεριώτες, ο Γάλλος ζήτησε νέο διετές συμβόλαιο με αποδοχές που με τα «bonus» στόχων φτάνουν συνολικά το μισό εκατ ευρώ. Εννοείτε πως ο Ατρόμητος ούτε που το συζήτησε παρά το γεγονός ότι έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα ο Κάναντι τραβά τα μαλλιά του βλέποντας μια υποδειγματική ομάδα να… διαλύεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Για την ΑΕΚ φυσικά τα χρήματα που ζητά ο Ντιγκινί θα είναι πολύ λιγότερα. Για διετές συμβόλαιο κάτι παραπάνω από 300.000 ευρώ. Λέτε λοιπόν να είναι ήδη εδώ στα… λημέρια μας ο αντικαταστάτης και να μην το έχουμε καταλάβει;  Λέτε να φτάνουν τα λεφτά του Λάζαρου και να μένουν και ρέστα στον… Τίγρη;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ