Προχωράει το πλάνο του ο Μπαρτζώκας- Σε συζητήσεις με Έλληνα σέντερ οι Ερυθρόλευκοι

Προχωράει το πλάνο του ο Μπαρτζώκας- Σε συζητήσεις με Έλληνα σέντερ οι Ερυθρόλευκοι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσθέτει Έλληνες στο ρόστερ και ο Ολυμπιακός είναι ήδη σε επαφές με…

Η «άσκηση» χωρίς Σλούκα και Βεζένκοφ απαιτητική σε δύο επίπεδα. Δεν είναι μόνο ότι ο Ολυμπιακός έχασε δύο σπουδαίους παίκτες, είναι και «πίεση» πλέον που δημιουργείται για την ποσόστωση Ελλήνων και ξένων στο ρόστερ.

Και αν για το πρώτο κομμάτι της ονόματα σαν του Νίκολα Μίροτιτς και του Τάιλερ Ντόρσει είναι ήδη στην εξίσωση; Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προχωρά και το… ελληνικό σχέδιο του. Κάπως έτσι μετά τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που είναι ήδη στο «κάδρο»; Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε συζητήσεις με τον Προμηθέα για την απόκτηση του Γιώργου Τανούλη. Ο 21χρονος σέντερ (2.10μ) θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και οι Πειραιώτες παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του εδώ και καιρό. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα λοιπόν για να κάνουν κάτι παραπάνω σε αυτή την περίπτωση.

Διαβάστε επίσης: Οταν η ΑΕΚ χαρακτήριζε «αστεία» τα σενάρια απόκτησης του Βιλένα

Ο Τανούλης έπαιξε πέρσι σε 13 παιχνίδια του εγχώριου πρωταθλήματος έχοντας 3,9 πόντους και 3,5 ριμπάουντ, ενώ είχε λίγο μεγαλύτερο ρόλο στα ματς του Eurocup. Εκεί όπου προσέθετε στη σταριστική του 4,8 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και σχεδόν μία ασίστ (0,9) σε 11 λεπτά μέσο όρο ανά αγώνα. Εάν και εφόσον; Έρχεται να προστεθεί πλάι σε Μιλουτίνοφ και Φαλ με βασική αποστολή πέρα από την εξέλιξη του, έναν ρόλο «εσωτερικού» για τα ματς πρωταθλήματος.

Το συμβόλαιο του στον Προμηθέα λήγει το καλοκαίρι του 2025. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει πέντε Έλληνες: Λούντζη, Πάππας, Γουόκαπ, Λαρεντζάκη και Παπανικολάου. Με δεδομένο ότι η υπόθεση Ντόρσει αναμένεται να τραβήξει αρκετά μιας και ακόμη η Φενέρ κάνει το δικό της… παιχνίδι, τώρα που κατάλαβε ότι ο ομογενής γκαρντ έχει μεγάλη πέραση στην Ελλάδα με τους αιώνιους να τον διεκδικούν; Οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να ξεκινήσουν την ενίσχυση εσωτερικού από αλλού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ