Μια ΕΠΟ για το Δελφινάριο

Μια ΕΠΟ για το Δελφινάριο

Η εξυγίανση έχει μετατραπεί εδώ και καιρό σε κωμωδία, ωστόσο η ποδοσφαιρική κοινότητα ακόμη κρατάει την κοιλιά της από τα γέλια της τελευταίας επιτυχίας της ΕΠΟ με τον ορισμό του Ισπανού διαιτητή στον τελικό.

Εντάξει ομολογώ ότι η ΕΠΟ του «δικού μας» Βαγγέλη Γραμμένου τα κατάφερε! Γέλασε επιτέλους και λίγο το χειλάκι μας. Μπορμπαλάν είναι θα περάσει, σου λέει ο ένας, πες μου Μπορμπαλάν καρδιές να σου πάρω μια, ο άλλος, η εξυγίανση στα καλύτερά της!

Την ίδια στιγμή οι Ελληνες διαιτητές καταλαβαίνοντας ότι μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας που γράφει κι ο Καίσαρης, ετοιμάζουν λέει σκληρή ανακοίνωση και με το δίκιο τους, δεν είναι δυνατόν να πάρουν όλο το χαρτί οι Ισπανοί κι ο κορυφαίος Τάσος Σιδηρόπουλος τα ψίχουλα. Για την ακρίβεια υπολογίζεται ότι το τιμ απ’ την Ιβηρική θα στοιχίσει κοντά στις 20.000 ευρώ, καθώς θα λάβουν αμοιβή επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Σιδηρόπουλος ως τέταρτος διαιτητής του τελικού θα τη βγάλει με 400 ευρώπουλα.

Βέβαια η επιθεώρηση που ζούμε, βγαλμένη απ’ τις καλύτερες στιγμές του Δελφιναρίου, έχει και συνέχεια. Επειδή όπως λέει κι ο ποιητής, ο Διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ που αναφέρει τον ορισμό του Μπορμπαλάν και των συνεργατών του στον τελικό του Σαββάτου αναφέρει ότι θα υπάρξει και παρατηρητής διαιτησίας.

Τον δύσκολο αυτό ρόλο θα κληθεί να φέρει εις πέρας ο Νίκος Ιωσηφόγλου, ένα από τα εξέχοντα μέλη της ΚΕΔ της εξυγίανσης που τόσες χαρές έχει προσφέρει στο φίλαθλο κοινό της χώρας.

Ο παρατηρητής διαιτησίας, λοιπόν, δε γνωρίζουμε ακριβώς τι μισθό θα λάβει, ωστόσο κατανοούμε ότι έχει ιδιαίτερα δύσκολο έργο μιας και θα πρέπει να κρίνει το κατά τα φαινόμενα τελευταίο ματς στην 20χρονη καριέρα του Μπορμπαλάν, ο οποίος για να τα λέμε όλα είναι και… κοντοχωριανός του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ γεννήθηκε στο Αραχάλ, ενώ ο διαιτητής του τελικού στην Αλμερία που απέχει 370 χιλιόμετρα. Ανδαλουσιάνοι και οι δυο, θα ‘χουν κάτι να πουν μετά το ματς, ενώ το σίγουρο είναι ότι αυτός ο ρέφερι θα καταλαβαίνει τα μπινελίκια που συνηθίζει να χώνει ο τεχνικός της ΑΕΚ, όπως για παράδειγμα το «Cagón» (χέστης) που φώναζε στον Κομίνη…

Και το ερώτημα είναι, τι θα κάνει ο παρατηρητής διαιτησίας αν – ω μη γένοιτο – του κάτσει φάση σαν κι αυτή του Κομίνη και κάνει τα ίδια μπρος – πίσω κι ο 45χρονος Ισπανός. Μαύρο φίδι που τον έφαγε τον Ανδαλουσιάνο ρέφερι!

Η ΚΕΔ της εξυγίανσης δεν αστειεύεται και είναι βέβαιο ότι θα τον τιμωρήσει σκληρά, θα του πάρει τη σφυρίχτρα και δε θα ξαναδιαιτητεύσει ποτέ ξανά στην Ελλάδα.

Καλά να είμαστε και τα παιδιά της «εξυγίανσης» με τα πολύχρωμα παπαγαλάκια τους που βλέπουν ταύρους με σφυρίχτρες, θα μας προσφέρουν αρκετές στιγμές άφθονου γέλιου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ