Σταθερός στο πλάνο του Ολυμπιακός: Ο Μίχαϊλιουκ και η… ΝΒΑ αναμονή

Σταθερός στο πλάνο του Ολυμπιακός: Ο Μίχαϊλιουκ και η… ΝΒΑ αναμονή

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πάρει τις –οριστικές- αποφάσεις του. Και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Συνεχίζει την προσπάθεια για να φτιάξει μια ομάδα από την αρχή ο Παναθηναϊκός. Συνεχίζει όμως να ακολουθεί πιστά το πλάνο του και ο Ολυμπιακός σε ένα καλοκαίρι που ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει αποφασίσει μια προς μια τις προσεκτικές κινήσεις για την μετάβαση από την προηγούμενη αγωνιστική version στην επόμενη. Και όπως φαίνεται έρχονται πλέον εξελίξεις. Με τον Σβι Μίχαϊλιουκ να είναι πάντα ο υπ αριθμόν 1 στόχος για τους Πειραιώτες.

Δεν θα πρέπει να λησμονούμε άλλωστε όσα έχουν προκύψει στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες. Ότι οι Ερυθρόλευκοι δηλαδή όχι μόνο έχουν καταθέσει μια σπουδαία πρόταση για τον Ουκρανό μπόμπερ, αλλά και ότι του έχουν δώσει προθεσμία ως την 1η Αυγούστου προκειμένου να απαντήσει.

Και σήμερα είναι Πέμπτη, 27/7 και ο Μίχαϊλιουκ που προς τιμήν του έχει ξεκαθαρίσει ότι βασική του επιθυμία είναι η παραμονή στο ΝΒΑ ακόμη δεν έχει κάποια πρόταση από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Άρα λοιπόν προφανώς νιώθει και εκείνος μια ιδιαίτερη πίεση πλέον για την απόφαση του.

Για τον Ουκρανό έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και η Μιλάνο ενώ υπάρχουν κάποια ρεπορτάζ για πιθανή εμπλοκή του Παναθηναϊκού αν και οι Πράσινοι έχοντας προσύμφωνο με τον Τάιλερ Ντόρσει προφανώς δεν θα κινηθούν για κάποιον άλλο γκαρντ αν δεν ξεκαθαρίσει με τον άσο της Φενέρ.

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός αν ο Ουκρανός δεν απαντήσει ως την 1η Αυγούστου ή αν τέλος πάντων δεν προκύψουν οι προϋποθέσεις για ένα deal που σαφώς και αλλάζει για τα καλά τα δεδομένα του καλοκαιριού; Θα μείνει σε τροχιά ΝΒΑ αναζητώντας έναν σκόρερ με ανάλογα χαρακτηριστικά. Η πληροφορία που κυκλοφορεί είναι συγκεκριμένη: Ότι λέει το πλάνο. Καμία αλλαγή. Ένας γκαρντ «κάνω τη διαφορά» στο επιθετικό κομμάτι της δουλειάς. Με ικανότητα να ανοίξει το γήπεδο με το μακρινό του σουτ. Κάτι που ο Μίχαϊλιουκ το έχει σε αφθονία. Εξ ου και το Νο1 στην λίστα του καλύτερου τεχνικού της Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ