Ο Μπραζντέικις και η… καραμπόλα με τον ΜακΚίσικ και η αγορά της Αμερικής

Ο Μπραζντέικις και η… καραμπόλα με τον ΜακΚίσικ και η αγορά της Αμερικής

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό με Μπραζντέικις. Στο κάδρο και ο ΜακΚίσικ;

Ολοένα και πληθαίνουν οι πληροφορίες αλλά και οι φήμες γύρω από την προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Ίγκνας Μπραζντέικις με μεταγραφή από την Ζαλγκίρις Κάουνας. Και οι διαρροές φαίνεται πως μπορούν να ανοίξουν περισσότερο το κάδρο από ότι υπολόγιζε κανείς.

Διότι άπαντες έχουν κατά νου την επιθυμία των Ερυθρόλευκων να αποκτήσει έναν παίκτη που θα κλείσει το ρόστερ του. Έναν σκόρερ από την περιφέρεια που κυρίως θα πατά στο «2». Είναι ο Μπραζντέικις ο «εκλεκτός» για αυτή τη θέση; Το πιθανότερο.

Η φημολογία όμως φτάνει ως και τον Σακίλ ΜακΚίσικ, σύμφωνα με το «Eurohoops». Τι ακριβώς… κυκλοφορεί; Μια ανησυχία του Ολυμπιακού για τον Αμερικανό (που το παιχνίδι του ταιριάζει πολύ περισσότερο με του Μπραζντέικις σε σχέση με το «προφίλ» σκόρερ που οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν για την περιφέρεια).

Δεν έχει καταφέρει να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του που του στέρησε κάθε προπόνηση από την προετοιμασία του Ολυμπιακού ως εδώ. Δεν είναι καν σίγουρο ότι θα μπορέσει να «ντυθεί» την επόμενη εβδομάδα για να παίξει και στο Σούπερ Καπ, την πρώτη επίσημη υποχρέωση της χρονιάς. Φυσικά όλα αυτά είναι «λόγια» και σίγουρα όχι από χείλη υπεύθυνα, αλλά από ανθρώπους που προσπαθούν να πιάσουν ίσως το… κλίμα.

Μήπως λοιπόν ο Μπραζντέικις εάν και εφόσον δεν θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή του καλοκαιριού και τέλος πάντων μήπως η ενδεχόμενη απόκτηση του δεν θα κλείσει το… παράθυρο στην Αμερική και τις επιλογές γκαρντ που ακόμη «ψάχνονται» για μια θέση στο ΝΒΑ καταλαβαίνοντας όμως ότι πλέον η Ευρώπη γίνεται σταδιακά προορισμός τους; Από χθες ας πούμε υπάρχει μια έντονη φημολογία και για τον Κέντρικ Ναν (που δεν επιβεβαιώνει κανείς).

Είναι χαρακτηριστικό ένα τιτίβισμα του Ιταλού δημοσιογράφου Λούκα Ντε Αλεσάντρο που κάνει λόγο για πρόταση 4 εκατ ευρώ για δύο χρόνια του Ολυμπιακού για τον άλλοτε άσσο των Λέικερς. Μήπως αν ο Ολυμπιακός βρει αυτό που ψάχνει και στην Αμερική μπορεί να πάρει τελικά δύο και όχι έναν παίκτη για το νέο του ρόστερ, σε συνάρτηση πάντα με το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα για τον ΜακΚίσικ; Αντικειμενικά, τις όποιες απαντήσεις μπορεί να τις έχει μόνο ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ